Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

De schakel tussen mens, organisatie en innovatie

De keuze voor Office 365 en andere tools is pas een succes als de medewerkers ook succesvol gebruik maken van de functionaliteiten. De overgang naar nieuwe IT tools vraagt echt om een andere manier van dagelijks werken door de mensen. Met IT Adoptie neemt het gebruik van de nieuwe tools toe en leren de medewerkers steeds meer nieuwe functionaliteiten kennen. Je organisatie haalt het maximale uit de nieuwe tools en technologieën.

Adoptie nieuwe IT tools

De medewerker bepaalt het succes

Wat is IT Adoptie?

IT Adoptie neemt je medewerkers mee in een compleet verandertraject, zodat zij de nieuwe manier van werken accepteren en leren werken met de nieuwe IT tools. Iedere medewerker binnen je organisatie heeft een eigen karakter en bereidheid om z’n werkwijze te veranderen.

De consultants inventariseren, coachen en begeleiden; alle medewerkers zullen de nieuwe manier van werken omarmen.

Jouw IT Adoptie coach

Wij zorgen ervoor dat de IT Adoptie coaches klaarstaan, die met ruime praktijkervaring en organisatorische deskundigheid de medewerkers begeleiden, aansturen en motiveren. Middels Interactief coachen. Ons uitgangspunt is oprecht begaan te zijn met álle medewerkers binnen de organisatie. PCI is gecertificeerd (Prosci) voor verandermanagement en werkt volgens dat gestructureerde proces waarbij mensen worden begeleid in de verandering.

Medewerkers de nieuwe manier van werken laten omarmen. Hoe doe je dat?

Karakters met karakter

De mate waarin de medewerkers de verandering accepteren en omarmen bepaalt de mate van succes. Elke medewerker binnen de organisatie heeft een eigen karakter. Met een eigen visie, mening, opleidingsniveau en bereidheid tot veranderen. In de adoptiecurve brengen we de medewerkers en hun houding ten opzichte van de aankomende veranderingen in kaart. Iedereen heeft een eigen verhaal en wij staan open voor deze verschillende verhalen.

Compleet verandertraject

Zijn de medewerkers zich bewust van de nieuwe manier van werken? Zien zij er het nut, de noodzaak en de voordelen van in? Hoe overtuig je de medewerkers van de meerwaarde voor henzelf? Voordelen als gemakkelijker samenwerken, informatie delen en meer productiviteit. We helpen jouw organisatie met een compleet verandertraject. Door de medewerkers te informeren, hen te betrekken bij de voorbereiding, planning en uitvoering, en hen te begeleiden bij het werken met de nieuwe tools.

Kom in contact met een IT Adoptie specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze IT Adoptie specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.