IT detachering, daar halen we een expert bij

Hoe groot of klein jouw organisatie ook is, soms word je geconfronteerd met een IT-vraagstuk waar je geen antwoord op hebt. Of je komt handen te kort door langdurige ziekte of om bijvoorbeeld een omvangrijke implementatie uit te voeren. IT detachering biedt dan de oplossing.

Op die momenten kun je namelijk de hulp inschakelen van onze ICT-professionals. Zij verrichten de gewenste werkzaamheden op afstand (remote) of op locatie. Zo haal je met onze it dienstverlening heel eenvoudig, tijdelijk of meer structureel professionele kennis en kunde in huis.

Meer informatie

Zo werkt onze IT dienstverlening

Heb je IT-ondersteuning nodig, dan wijst PCI IT Solutions een passende professional aan op basis van de uit te voeren activiteiten. Elke professional is adequaat gecertificeerd en houdt zijn kennis en kunde actueel.

IT detachering voeren we uit op basis van planning. Op basis van de frequentie en duur van de bezoeken plannen we de werkzaamheden bij voorkeur jaarlijks, maar in ieder geval twee weken voor aanvang van de werkzaamheden in. Het reageren op door jouw organisatie gemelde incidenten valt buiten deze service.

Het ondersteunings- of detacheringstarief is afhankelijk van de professional die wordt ingezet. We brengen geen voorrijkosten in rekening.

Advies of offerte aanvragen

De voordelen van IT detachering:

  • Ondersteuning bij het uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot systeembeheer, bijvoorbeeld voor periodieke controlewerkzaamheden.
  • Altijd de juiste IT-specialist voor de opdracht.
  • Onze medewerkers delen hun kennis en kunde met jouw organisatie.
  • IT detachering moeiteloos opschalen of afschalen.
Contact opnemen

Meer weten over de status van jouw IT security?

Vraag een risicoanalyse aan of neem contact op met een van onze specialisten.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Wil je graag een vraag stellen over IT-dienstverlening, een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.