Hoe veilig is jouw data?

Security of ICT-beveiliging is een erg breed begrip en voor veel organisaties een complex onderwerp. PCI adviseert, implementeert en beheert IT security oplossingen, die aansluiten bij jouw vraag.

Meer informatie

IT Security stappenplan

Cybercrime is in de afgelopen jaren enorm toegenomen en de verwachting is dat die stijging voorlopig zal aanhouden. Volgens een gedegen stappenplan bepalen we samen met jou welk beveiligingsniveau jouw organisatie nodig heeft. Hoe beveiligen we jouw kostbare data met bijvoorbeeld intellectueel eigendom en persoonsgegevens? Wij kijken daarbij naar classificatie van jouw data, risico’s, wet- en regelgeving, ISO-normering die van toepassing is en beleid. Alle onderdelen van jouw ICT-omgeving worden hierbij onder de loep genomen. Daarna bepalen we, samen met jou, de haalbare maatregelen en implementeert deze.

Advies of offerte aanvragen

Wij kunnen je helpen met het opzetten van een veilige IT-omgeving binnen je organisatie of deze taak op ons nemen. Specialistische rollen en functies, zoals een functionaris gegevensbeveiliging, security officer en risicomanager zijn bij ons als dienst af te nemen. Goed opgeleide ICT-Professionals richten state of the art A-merk securityoplossingen voor jou in en helpen je bij het beheer.

Contact opnemen

Dit zijn de voordelen:

✔ Beveiliging van jouw ICT-omgeving als beleid ✔ Op locatie of in de cloud veilig geregeld
✔ Persoonlijk IT security advies door een van onze IT security specialisten ✔ Wij werken samen met toonaangevende security partners

Meer weten over de status van jouw IT security?

Vraag een risicoanalyse aan of neem contact op met een van onze IT security specialisten.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze IT security specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.