Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

PCI Supplies

De diensten en expertise van PCI Supplies vormen een mooie aanvulling op het portfolio van PCI Nederland, de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland. En als merkonafhankelijke leverancier biedt PCI diensten en producten voor werkplek- en documentautomatisering die jouw organisatie passen als een maatpak. Onze uitstekende serviceorganisatie met landelijke dekking zorgt ervoor dat alles gedurende de looptijd van je contract optimaal blijft werken, zodat jij je bezig kunt houden met je kernactiviteiten. Ook de financiering gebeurt bij PCI in-house, waardoor er veel flexibiliteit en maatwerk mogelijk is. PCI helpt bedrijven succesvol zakendoen in een digitaal tijdperk.

Nog geen klant van PCI Supplies?

Ben je benieuwd naar al onze papiersoorten en andere kantoorartikelen in onze webshop, maar nog geen klant van PCI Supplies? Maak hier een account aan.

Account aanmaken

Benieuwd naar ons premium papier?

Wil je advies of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 010 25 00. Of bestel via de webshop.

PCI Premium papier bestellen

Oplossingen