PCI Supplies

De diensten en expertise van PCI Supplies vormen een mooie aanvulling op het portfolio van PCI Nederland, de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland. En als merkonafhankelijke leverancier biedt PCI diensten en producten voor werkplek- en documentautomatisering die jouw organisatie passen als een maatpak.

PCI Supplies Thuisbezorgservice

Thuisbezorgen is eenvoudig. Log in met je webshop-account en maak in de linker kolom een extra afleveradres aan in je adresboek. Wil je naar meerdere adressen een bestelling versturen? Dan helpen we je graag persoonlijk.

Is jouw bestelling op voorraad en voor 17:00 uur besteld (op werkdagen)?
Dan zorgen wij dat je bestelling de volgende dag wordt geleverd.

Naar de webshop

1,5 meter maatregel voor kantoor

Volgens de richtlijnen van het RIVM werken we momenteel zoveel mogelijk vanuit huis. Het is van belang dat men op termijn weer veilig op kantoor kan werken. In veel kantoren werken we dichter op elkaar dan 1,5 meter. Een oplossing kan zijn om de bureaus verder uit elkaar te plaatsen. Denk hierbij ook aan de juiste afstand van de looproute naar de werkplek en zorg ervoor dat niet elke werkplek bezet is. Wil je jouw kantoor ook volgens de 1,5 meter maatregel inrichten? PCI Nederland heeft hiervoor diverse oplossingen.

Naar de webshop

Advies of offerte aanvragen

Nog geen klant van PCI Supplies?

Ben je benieuwd naar al onze papiersoorten en andere kantoorartikelen in onze webshop, maar nog geen klant van PCI Supplies? Maak hier een account aan.

Account aanmaken

Benieuwd naar ons premium papier?

Wil je advies of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 010 25 00. Of bestel via de webshop.

PCI Premium papier bestellen

Oplossingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van kantoorartikelen- en projectmeubilair

Wil je graag een vraag stellen of een offerte aanvragen? Neem contact op met één van onze specialisten op het gebied van kantoorartikelen- en projectmeubilair. Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.