PCI Supplies

De diensten en expertise van PCI Supplies vormen een mooie aanvulling op het portfolio van PCI Nederland, de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland. En als merkonafhankelijke leverancier biedt PCI diensten en producten voor werkplek- en documentautomatisering die jouw organisatie passen als een maatpak. Onze uitstekende serviceorganisatie met landelijke dekking zorgt ervoor dat alles gedurende de looptijd van je contract optimaal blijft werken, zodat jij je bezig kunt houden met je kernactiviteiten. Ook de financiering gebeurt bij PCI in-house, waardoor er veel flexibiliteit en maatwerk mogelijk is. PCI helpt bedrijven succesvol zakendoen in een digitaal tijdperk.

PCI Supplies Thuisbezorgservice

Thuisbezorgen is eenvoudig. Log in met je webshop-account en maak in de linker kolom een extra afleveradres aan in je adresboek. Wil je naar meerdere adressen een bestelling versturen? Dan helpen we je graag persoonlijk.

Is jouw bestelling op voorraad en voor 17:00 uur besteld (op werkdagen)?
Dan zorgen wij dat je bestelling de volgende dag wordt geleverd.

Naar de PCI-Supplies webshop

Naar de webshop (voorheen Bouman)

Nog geen klant van PCI Supplies?

Ben je benieuwd naar al onze papiersoorten en andere kantoorartikelen in onze webshop, maar nog geen klant van PCI Supplies? Maak hier een account aan.

Account aanmaken

Benieuwd naar ons premium papier?

Wil je advies of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 010 25 00. Of bestel via de webshop.

PCI Premium papier bestellen

Oplossingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van kantoorartikelen- en projectmeubilair

Wil je graag een vraag stellen of een offerte aanvragen? Neem contact op met één van onze specialisten op het gebied van kantoorartikelen- en projectmeubilair. Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.