Kopieerapparaten: snel, betrouwbaar en merkonafhankelijk

In elk kantoor wordt er elke dag gebruik gemaakt van een kopieerapparaat en het is belangrijk dat deze altijd naar behoren werkt. Het is namelijk een belangrijk onderdeel van je ideale werkomgeving. Wij geloven in een ideale werkomgeving voor iedereen. Op een ideale werkvloer zorgen informatie en processen ervoor dat ondernemingen en instanties optimaal kunnen presteren.

Meer informatie

Een vast maandbedrag, één factuur en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw printoplossing.

Meer weten over kopieerapparaten?

Wat zijn kopieerapparaten?

Kopieerapparaten zijn vaak onmisbaar binnen een organisatie. Het kopiëren van documenten is belangrijk bij het verspreiden van informatie over verschillende partijen binnen en buiten een organisatie. Wij helpen je graag met het optimaliseren van de werkvloer en dat kunnen wij op verschillende manieren doen. Als je een kopieerapparaat wil aanschaffen kom je er achter dat er veel verschillende mogelijkheden zijn, welke elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo kan je een los kopieerapparaat kopen of een printer, scanner en kopieerapparaat in 1 aanschaffen.  Als je hier naar op zoek bent hebben wij verschillende bedrijfprinters die voor jou interessant zijn.

Vraag vrijblijvend advies

Welk kopieerapparaat past bij jouw organisatie?

Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Als onafhankelijke leverancier van kopieerapparaten weten wij als geen ander welke kopieerapparaat het beste past bij jou situatie. Zo heb je verschillende merken, uitvoeringen en mogelijkheden. PCI biedt je graag de helpende hand bij de keuze welk model het beste bij jou bedrijf of afdeling past. Gebruik je veel papiersoorten of print je grote oplages in bulk? Is het verstandiger om een Canon kopieerapparaat of een HP kopieerapparaat te kopen? Of juist een ander merk? Wij weten precies welke machines het beste passen bij jouw situatie en helpen je hier graag bij.

Contact opnemen

Merkonafhankelijk

PCI Nederland is een full service partij die voor vrijwel elke wens op print, kopie en scangebied een oplossing heeft. Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart om vanuit een merkonafhankelijk oogpunt het beste advies te geven over welk kopieerapparaat het beste bij de organisatie past. Als sparringpartner willen wij graag met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om zo bij te dragen aan jouw doelstellingen.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kopieerapparaat?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.