Slide

Livestream oplossing
educatie

✓ Eenvoudig in gebruik
✓ Veilig door gebruik van VPN
✓ Onbeperkt aantal kijkers
Advies of offerte aanvragen > PCI Template Website banner 1240x400

Volg met z’n alle online les door middel van live streaming. Zo kunnen leraren hun lessen geven en blijven de leerlingen up to date.

Meer informatie

Complete Mobiele livestream oplossing

PCI is al jaren gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoge kwaliteit audio en video oplossingen. Zo ook voor educatie. Samen met hun partners heeft PCI een complete mobiele livestream oplossing ontworpen. Hierdoor is deze geschikt om te gebruiken in verschillende ruimtes.

Deze is voorzien van een touchscreen voor zeer eenvoudige bediening zoals het aan en uitzetten van de stream en het selecteren van de verschillende videosignalen. Met de Full HD camera op statief kan je de ruimte en de sprekers goed in beeld brengen. Ook kan je, door het koppelen van bijvoorbeeld een laptop, presentaties en foto’s makkelijk weergeven op de livestream. Voor een heldere geluid wij gebruik een extra microfoon (draadloze of bedraad).

Vrijblijvend advies

Wat krijg je:

✔ Touchscreen voor eenvoudige bediening ✔ Full HD camera op statief
✔ Microfoon (draadloos of bedraad) voor helder geluid ✔ Recorder
✔ Geïntegreerde videomixer ✔ Streaming unit
✔ Netwerk koppeling ✔ 4G internet verbinding (optioneel)
✔ Onbeperkt aantal viewers per stream ✔ Gecodeerde gepersonaliseerde website

Hoe werkt het?

Onze livestream oplossing maakt gebruik van een gepersonaliseerde en beveiligde (VPN) website. Op deze website kan je een les aanmaken en plannen. Collega’s en studenten ontvangen een unieke gebruikerscode inclusief wachtwoord. Voor de les begint worden de gasten ontvangen in een virtuele wachtkamer. Tijdens de les kan je schakelen tussen verschillende weergaven. Bijvoorbeeld volledig beeld van lokaal en leraar, leraar en een presentatie, of de presentatie volledig in beeld. De les zelf kan ook opgenomen worden en kan na de les gedeeld worden onder de studenten.

Voordelen

✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Veilig door gebruik van VPN
✔ “Wachtkamer” functionaliteit ✔ Betrouwbaar en stabiel
✔ Onbeperkt aantal kijkers ✔ Inclusief hardware

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Vraag vrijblijvend om advies, een demo of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

OfferteDemoAdvies
Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee