Slide

Livestream uitvaart

✓ Eenvoudig in gebruik
✓ Veilig door gebruik van VPN
✓ Onbeperkt aantal kijkers
Offerte aanvragen > Meer informatie > PCI Template Website banner 1240x400

Het verlies van een familielid, vriend of bekende is vaak een heftige gebeurtenis. Goed afscheid nemen is daarom erg belangrijk voor de rouwverwerking. Een uitvaartdienst of ceremonie is daarvoor een belangrijk moment.

Maar wat als iemand niet aanwezig kan of mag zijn tijdens de uitvaartdienst? Dan is een live videostream een perfect alternatief. Alle genodigden, waar ook ter wereld, kunnen dan de uitvaart live meemaken. Uiteraard is kwaliteit en betrouwbaarheid hier essentieel.

Meer informatie

Complete Mobiele livestream oplossing

Hecla, een bedrijf van PCI, is al jaren gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoge kwaliteit audio en video oplossingen. Zo ook voor de uitvaartbranche. Samen met hun partners heeft PCI een complete mobiele livestream oplossing ontworpen. Hierdoor is deze geschikt om te gebruiken in verschillende ruimtes.

Deze is voorzien van een touchscreen voor zeer eenvoudige bediening, zoals het aan en uitzetten van de stream en het selecteren van de verschillende videosignalen. Met de Full HD camera op statief kun je de ruimte en de sprekers goed in beeld brengen. Ook kun je, door het koppelen van bijvoorbeeld een laptop, presentaties en foto’s makkelijk weergeven op de livestream. Voor een heldere geluid gebruik je een extra microfoon (draadloze of bedraad).

Vrijblijvend advies

Wat krijg je:

✔ Touchscreen voor eenvoudige bediening ✔ Full HD camera op statief
✔ Microfoon (draadloos of bedraad) voor helder geluid ✔ Recorder
✔ Geïntegreerde videomixer ✔ Streaming unit
✔ Netwerk koppeling ✔ 4G internet verbinding (optioneel)
✔ Onbeperkt aantal viewers per stream ✔ Gecodeerde gepersonaliseerde website

Hoe werkt het?

De livestream oplossing maakt gebruik van een gepersonaliseerde en beveiligde (VPN) website. Op deze website kun je een dienst aanmaken en plannen. Nabestaanden en genodigden ontvangen een unieke gebruikerscode inclusief wachtwoord. Alvorens de dienst begint worden de gasten ontvangen in een virtuele wachtkamer. Tijdens de dienst kun je schakelen tussen verschillende weergaves. Bijvoorbeeld volledig beeld van zaal en spreker, spreker en een presentatie, of de presentatie volledig in beeld. De dienst zelf kan ook opgenomen worden voor de nabestaanden als aandenken.

Voordelen

✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Veilig door gebruik van VPN
✔ “Wachtkamer” functionaliteit ✔ Betrouwbaar en stabiel
✔ Onbeperkt aantal kijkers ✔ Inclusief hardware

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Vraag vrijblijvend om advies, een demo of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

OfferteDemoAdvies
Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee