Slide

Livestream oplossing

✓ Eenvoudig in gebruik
✓ Veilig door gebruik van VPN
✓ Onbeperkt aantal kijkers
Advies of offerte aanvragen > PCI Template Website banner 1240x400

Met live stream ben je er altijd bij

Van het volgen van een les tot het bijwonen van een uitvaart. Nu alle bijeenkomsten met publiek afgelast zijn moet er naar andere manieren gekeken worden om iedereen te bereiken.

Livestream voor jouw Branche

Dit zijn de voordelen

✔ Eenvoudig in gebruik ✔ Veilig door gebruik van VPN
✔ “Wachtkamer” functionaliteit ✔ Betrouwbaar en stabiel
✔ Onbeperkt aantal kijkers ✔ Inclusief hardware

Hoe werkt het?

De livestreaming oplossing maakt gebruik van een gepersonaliseerde en beveiligde (VPN) website. Op deze website kun je een sessie aanmaken en plannen. Genodigden ontvangen een unieke gebruikerscode inclusief wachtwoord. Voordat de sessie begint worden de gasten ontvangen in een virtuele wachtkamer. Tijdens de streaming kun je schakelen tussen verschillende weergaven. Bijvoorbeeld volledig beeld van de ruimte en spreker, spreker en een presentatie, of de presentatie volledig in beeld. Ook kan de sessie opgenomen en .

Meer informatie

Complete livestream oplossing

Hecla, een bedrijf van PCI, is al jaren gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoge kwaliteit audio en video oplossingen. Samen met hun partners heeft PCI een complete livestream oplossing ontworpen. Hierdoor is deze geschikt om te gebruiken in verschillende ruimtes.

Deze is voorzien van een touchscreen voor zeer eenvoudige bediening, zoals het aan en uitzetten van de stream en het selecteren van de verschillende videosignalen. Met de Full HD camera op statief kun je de ruimte en de sprekers goed in beeld brengen. Ook kun je, door het koppelen van bijvoorbeeld een laptop, presentaties en foto’s makkelijk weergeven op de livestream. Voor een heldere geluid gebruik je een extra microfoon (draadloze of bedraad)

Advies of offerte aanvragen

Meer weten over livestream?

Vraag vrijblijvend advies

Optimaal samenwerken in Microsoft Teams op afstand? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wil jij op afstand kunnen samenwerken vanuit huis of kantoor? Wij helpen je graag en adviseren of trainen je waar nodig. Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

All to keep you going.