Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Samen sterker

De ideale combinatie; het informele documentbeheer, samenwerking en co-authoring van Office 365 samen met de gestroomlijnde processen en verbeterde naleving van M-Files. Met M-Files voor Microsoft SharePoint Online kan jij de Microsoft SharePoint Online-weergave gebruiken om alle gerelateerde informatie te beheren.

Connect en optimaliseer met Office 365

Voordelen

Rechtstreeks toegang tot al jouw informatie

M-files zorgt ervoor dat jij gewoon door kan blijven werken in je vertrouwde Office 365 omgeving. M-Files heeft de mogelijkheid om documenten en informatie opgeslagen in M-Files rechtstreeks vanuit de SharePoint gebruikersinterface te openen.  M-files helpt je om je dagelijkse werk efficiënter, veiliger en gecontroleerd te laten verlopen Zodat jij je bezig kan houden met je hoofdzaken.

Meer informatie

m-files en office 365 samen sterker

Jouw Cloud Werkplek
met Office 365

Veilig en effectief door Kunstmatige Intelligentie

Gebruik de kracht van M-files IML, kunstmatige Intelligentie, om grote hoeveelheden informatie te analyseren en te classificeren. Hierdoor ga je efficienter werken, kan je snel analyseren of er belangrijke informatie op netwerkschijven of online opslagplaatsen staat en zorg je er voor dat gevoelige informatie niet zomaar digitaal rondzwerft.

Met de kunstmatige Intelligentie van M-Files kan je nu ook gebruik maken van  automatische suggesties voor metadata en automatische classificatie. Dit maakt het mogelijk om grote hoeveelheden informatie, bijvoorbeeld klantenmappen of personeelsdossiers, in één keer gestructureerd met metadata op te slaan. Hierdoor wordt een dom document opeens waardevolle informatie waar je grip op hebt.

En al deze informatie, of deze nu staat in M-files, op netwerkschijven, onedrive of ander opslagplekken , is direct zichtbaar vanuit Sharepoint.

Meer informatie

sharepoint en m-files

Van digitale werkplek
tot digitale zaken

Het ultieme doel:

Versnel de digitale transformatie van zaken en verbeter klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze Cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.