Samen sterker

De ideale combinatie; het informele documentbeheer, samenwerking en co-authoring van Office 365 samen met de gestroomlijnde processen en verbeterde naleving van M-Files. Met M-Files voor Microsoft SharePoint Online kan jij de Microsoft SharePoint Online-weergave gebruiken om alle gerelateerde informatie te beheren.

Connect en optimaliseer met Office 365

Voordelen

Rechtstreeks toegang tot al jouw informatie

M-files zorgt ervoor dat jij gewoon door kan blijven werken in je vertrouwde Office 365 omgeving. M-Files heeft de mogelijkheid om documenten en informatie opgeslagen in M-Files rechtstreeks vanuit de SharePoint gebruikersinterface te openen.  M-files helpt je om je dagelijkse werk efficiënter, veiliger en gecontroleerd te laten verlopen Zodat jij je bezig kan houden met je hoofdzaken.

Meer informatie

m-files en office 365 samen sterker

Jouw Cloud Werkplek
met Office 365

Veilig en effectief door Kunstmatige Intelligentie

Gebruik de kracht van M-files IML, kunstmatige Intelligentie, om grote hoeveelheden informatie te analyseren en te classificeren. Hierdoor ga je efficienter werken, kan je snel analyseren of er belangrijke informatie op netwerkschijven of online opslagplaatsen staat en zorg je er voor dat gevoelige informatie niet zomaar digitaal rondzwerft.

Met de kunstmatige Intelligentie van M-Files kan je nu ook gebruik maken van  automatische suggesties voor metadata en automatische classificatie. Dit maakt het mogelijk om grote hoeveelheden informatie, bijvoorbeeld klantenmappen of personeelsdossiers, in één keer gestructureerd met metadata op te slaan. Hierdoor wordt een dom document opeens waardevolle informatie waar je grip op hebt.

En al deze informatie, of deze nu staat in M-files, op netwerkschijven, onedrive of ander opslagplekken , is direct zichtbaar vanuit Sharepoint.

Meer informatie

sharepoint en m-files

Van digitale werkplek
tot digitale zaken

Het ultieme doel:

Versnel de digitale transformatie van zaken en verbeter klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.