M-Files Visionair

De vernieuwende kijk van M-files op informatiemanagement is ook Gartner niet onopgemerkt gebleven. Het jaarlijkse ‘Magic Quadrant for Content Services Platforms’ positioneert M-files dan ook als ‘Visionair’ . Een mooie blijk van waardering voor de visie en strategie waarmee M-files de laatste jaren aan de weg timmert om bedrijven en organisaties efficiënter en veiliger te laten werken. 

Download rapport

3 Actionable Takeaways from the 2020 Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSP)

M-files als ‘Visionair’ in het Gartner ‘Magic Quadrant for Content Services Platforms’

Sneller vinden

In een wereld waarbij werk overal plaatsvind en teams steeds meer informatie te verwerken krijgen en (op afstand) samenwerken steeds belangrijker wordt, is een intelligent informatiemanagementsysteem van groot belang.

Door medewerkers via één systeem toegang te geven tot alle beschikbare informatie en slim te laten zoeken, is de juiste informatie snel en overal direct beschikbaar.

Bekijk hier hoe andere klanten dit ervaarden.

Contact opnemen

M-Files Visionair: Het nieuwe informatie management

De wijze waarop informatie, op basis van Artificial Intelligence, wordt geclassificeerd en georganiseerd, om deze veilig en alleen aan de juiste medewerkers beschikbaar te stellen, is waar M-files uitblinkt. Documenten en data worden pas waardevolle informatie wanneer het direct, op het juiste moment en voor de juiste taak beschikbaar is.

De dynamische verscheidenheid aan werkzaamheden en taken waar bedrijven tegenwoordig mee te maken hebben, maken het hebben van een informatie management systeem een hygiëne factor.

Download het rapport

M-files en PCI

M-files is al jaren strategisch partner van PCI Nederland. De sterke wereldwijde groei in het gebruik van M-files laat zien dat niet alleen de analisten van Gartner de toegevoegde waarde van M-files is opgevallen. PCI klanten die M-files reeds gebruiken ervaren ook de hogere efficiëntie en veiligheid.

PCI adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert M-files omgevingen voor een groot aantal bedrijven en organisaties in Nederland.

Lees HIER het hele Gartner rapport “Magic Quadrant for Content Services Platforms” of neem contact op met ons Business Solutions team

Neem contact op

Contact

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.