Probeer nu MijnCloudWerkplek

30 dagen gratis

Meld u aan voor een van onze Customer Immersion Experience sessies bij Microsoft.

Bent u benieuwd naar wat het Microsoft Office 365 platform en Pci Nederland voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat ons u dan meenemen in een kennismaking met uw bedrijf in de toekomst tijdens een Customer Immersion Experience (CIE).

Ja, ik wil een CIE sessie bijwonen

Werken hoe je wilt Met Office 365 for business

De bekende office omgeving maar dan in de Cloud. Je werkt gewoon met de programma’s die je al kent zoals Word, Excel, en PowerPoint. En je mail heb je altijd bij de hand. Werk met de devices die jij op dat moment voorhanden hebt of het nu een laptop, tablet, pc, of smartphone is. Hierdoor kan jij efficiënter werken, sneller informatie delen met collega’s of partners, en ben jij productiever voor je bedrijf.

Bekijk video

Krachtig platform

MijnCloudWerkplek is gebouwd op het krachtige en solide Microsoft Azure platform. Dit maakt dat u een betrouwbare werkomgeving heeft die u nooit in de steek zal laten. Het Azure platform geeft u als bedrijf de mogelijkheid om al u bedrijfsapplicaties op hetzelfde platform te krijgen. Hiermee creëert u een snelle en beheersbare omgeving waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Bekijk de video

Tevreden klanten die al gebruik maken van deze oplossing:

Onze partners

Wat zijn de voordelen?

Altijd en overal kunnen werken
Op tablet, PC, en Smartphone
Op een krachtig en solide platform
Waar al je bedrijfsapplicaties op kunnen draaien
Simpel en veilig te beheren
Zodat je weet wie jou informatie inziet
Zonder hoge kosten voor IT hardware
Maar wel met ultieme flexibiliteit