Mobiel printen: flexibel, veilig en overal

Tegenwoordig werken we steeds meer met onze mobiele telefoon. Zoveel dat je misschien zou verwachten dat printen vanaf je mobiel net zo normaal is als mobiel werken. Met de PCI accounting- en securitysoftware is printen vanaf mobiel eenvoudiger en veiliger. Het voldoet aan alle behoefte van mobiele werknemers in een grote onderneming en zorgt er voor dat er sneller en flexibeler gewerkt kan worden.

Meer informatie

Zorg er voor dat er sneller en flexibeler gewerkt kan worden binnen jouw bedrijf

Meer weten over mobiel printen?

Wat is mobiel printen?

Met mobiel printen kan je vanaf ieder apparaat documenten afdrukken, bijvoorbeeld via je smartphone, tablet of pc. Je kan ook via wifi printen waardoor je op elke locatie je documenten kan afdrukken, zelfs als je niet op de wifi zit. Met het mobiel printen van PCI Nederland kan je op elke willekeurige printer afdrukken op een veilige, snelle en makkelijke manier. Zo kan er altijd, overal, door iedereen en op elk apparaat mobiel geprint worden. Ideaal als je als bedrijf efficiënter en slimmer wilt werken.

Vraag vrijblijvend advies

Mobiel printen op systemen van verschillende merken

Het is mogelijk om mobiel te printen op systemen van verschillende merken. Of je nu via een Canon, Ricoh, HP, Kyocera of Sharp mobiel wilt printen maakt dan ook niet uit. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we je hier ook altijd bij helpen. We kunnen onze diensten dus aanpassen op jou systeem. Dit is een groot voordeel want zo weet je zeker dat je overal waar je komt kan printen.

Contact opnemen

Hoe PCI Nederland kan helpen met printen vanaf je mobiel

Om mobiel printen zo snel, efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen heeft PCI accounting- en securitysoftware. Deze software zorgt er voor dat alles verloopt zoals het hoort en het zelfs nog een stukje makkelijker maakt. Zo kan je een gratis app downloaden waarmee je rechtstreeks kan printen vanaf je mobiel naar alle printers in het bedrijfsnetwerk.

Vrijblijvend advies

Benieuwd wat mobiel printen jou oplevert?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.