Multifunctionele printer: efficiënt, betrouwbaar en uitgebreide service

Een multifunctionele printer zorgt ervoor dat je alle kanten op kan met de documenten binnen je organisatie: van digitaal naar papier, van papier naar digitaal en van papier naar papier. Hierdoor zijn deze printers vaak een belangrijk onderdeel binnen een bedrijf. Als bedrijf wil je altijd optimaal presteren. Wij zorgen er voor dat jouw organisatie zich kan focussen waar jullie goed in zijn en wij zorgen er voor dat de werkvloer voldoet aan alle eisen. Ook een multifunctionele printer is hier een belangrijk onderdeel van.

Meer informatie

Een vast maandbedrag, één factuur en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw printoplossing.

Meer weten over multifunctionele printers?

Wat zijn multifunctionele printers?

Multifunctionele printers zijn alleskunners die de belangrijkste kantoorwensen — printen, scannen en kopiëren — in één machine herbergen. Ruimte- en kostenbesparend dus. Multifunctionele printers zijn er in alle uitvoeringen: A6, A5, A4, of A3. Er zijn veel verschillende modellen PCI biedt je graag de helpende hand bij de keuze welk model het beste bij jouw bedrijf of afdeling past.

Vraag vrijblijvend advies

Waarom een multifunctionele printer?

In vrijwel elke organisatie staan printers, of je organisatie nu 2 of 10.000 medewerkers telt, er blijft een noodzaak om documenten geprint, gekopieerd of gescand te hebben. Met een multifunctionele printer heb je alles in een. Het kan eigenlijk gezien worden als een pc waarmee je naast de gebruikelijke functies ook documenten rechtsreeks kan verwerken in office 365, een CRM/ERP, of een ander pakket. Een multifunctionele printer zorgt er voor dat verschillende werkprocessen worden gestroomlijnd waardoor je veel geld en tijd bespaart. Veel menselijke handelingen worden namelijk geautomatiseerd zodat de werknemers zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn.

Contact opnemen

Multifunctionele printers inclusief uitgebreide service

Naast het adviseren en leveren zorgen wij ook voor printer service en onderhoud, ook voor multifunctionele printers. De printer service en onderhoud van PCI Nederland is voor elk bedrijf een grote toegevoegde waarde. Het team bestaat uit ervaren service Engineers en IT specialisten die jou een optimale service bieden. Met een eigen serviceorganisatie die landelijk opereert hebben wij altijd een service engineer bij jou in de buurt. PCI Nederland doet als een van de weinigen aan preventief onderhoud. Naast een landelijke dekking van onze service engineers hebben wij ook een kundige helpdesk en een serviceportal om jouw leven gemakkelijker te maken.

Hoe kan PCI jouw organisatie helpen met een multifunctionele printer?

PCI Nederland is een full service partij die voor vrijwel elke wens op print en scangebied een oplossing heeft. Multifunctionele printers spelen hier vaak een rol in. Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart om vanuit een merkonafhankelijk oogpunt het beste advies te geven over welke multifunctionele printer het beste bij de organisatie past. Als sparringpartner willen wij graag met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om zo bij te dragen aan jouw doelstellingen.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat een multifunctionele printer jou kan opleveren?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.