Narrowcasting: Wat is het?

Narrowcasting is een krachtige en doeltreffende manier om te informeren, entertainen of te adverteren via beeldschermcommunicatie. Het streamen van de content gaat via een externe media speler of ingebouwde narrowcasting hardware in een scherm en de speciale narrowcasting software maakt het mogelijk om deze content op afstand en op gewenste tijden af te spelen op diverse schermen. Zo kun je eenvoudig met jouw doelgroep communiceren, waar en wanneer je maar wilt.

 

Contact opnemen

Communiceer eenvoudig met je doelgroep met de narrowcasting oplossingen van PCI

Meer weten over de mogelijkheden van narrowcasting?

Hoe werkt narrowcasting?

Met behulp van voorgeprogrammeerde templates beheer je eenvoudig de content die je wilt en bepaal je zelf wanneer je wat uitzendt. Bovendien kan je programma’s eenvoudig afstemmen op jouw organisatie, locatie en klanten door de vele unieke apps, widgets en andere extra’s. Zo kan jij de narrowcasting content snel en eenvoudig verrijken.

DE VOORDELEN

Communiceer met je doelgroep

Narrowcasting kun je op verschillende manieren inzetten om informatie te communiceren met jouw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan afspraken die worden weergeven in een wachtkamer op een beeldscherm bij de receptie. Of adverteer en informeer op een scherm in een winkel of via Digitale billboards langs de weg. Wil je weten hoe jij het beste met je doelgroep kunt communiceren met behulp van narrowcasting? Vraag vrijblijvend advies aan één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Vraag vrijblijvend advies

Dynamische communicatie

Kies uit standaard widgets zoals Nujournaal, buienradar, en flitsmeister of social templates. Deze dynamische templates laden automatisch data van externe bronnen in en tonen de up-to-date informatie op de schermen. Het is zelfs mogelijk om de laatste berichten te tonen met behulp van de RSS widget, zo kun je eventueel je website koppelen en de laatste berichten tonen. Zo heb je nagenoeg geen omkijken meer naar het up-to-date houden van je narrowcasting content en bespaar je kostbare tijd.

Contact opnemen

Is narrowcasting interessant voor jouw bedrijf?

Voor elk soort bedrijf dat wil communiceren met klanten, bezoekers, en/of medewerkers is narrowcasting een uitstekend hulpmiddel. Omdat het een online platform (SaaS) is groeit het systeem met je mee en is het al geschikt vanaf één scherm. Hieronder enkele voorbeelden waarvoor narrowcasting ingezet kan worden.

 • informatief scherm in een wachtkamer of bij een receptie.
 • resultaten platform voor verkoop afdelingen.
 • communicatie platform voor medewerkers tijdens de lunch in de kantine.
 • menukaart in restaurant of lunchrooms.
 • raamdisplay bij een makelaar (automatisch gekoppeld aan de eigen huizendatabase)
 • bewegwijzering in een hotel of conferentiecentrum.
 • + nog veel meer!
Offerte opvragen

Benieuwd hoe jouw organisatie narrowcasting kan inzetten?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
  PCI mag contact met mij opnemen.