Office 365 backup: schaalbaar en veilig

Met de PCI Managed Office 365 back-up dienst krijg je uitgebreide back-up en herstel mogelijkheden tot jouw beschikking. We maken een back-up van jouw gegevens van Microsoft Exchange Online, SharePoint, OneDrive, Groepen en Teams. De prullenbak van Microsoft 365 is immers geen back-upoplossing.

Meer informatie

Herstellen van jouw data

Bestanden of e-mails kunnen worden hersteld naar het oorspronkelijke gebruikersaccount, naar een andere locatie of naar een volledig ander account. Dit is essentieel bij het opslaan van gegevens van een beëindigd werknemersaccount buiten de standaardlimiet van 30 dagen van Microsoft.

Advies of offerte aanvragen

Zelf de regie met Office 365 back-up

Met de PCI Office 365 back-up heb je als organisatie zelf de regie in het regelen van de back-up van jouw data. Samen met PCI bepaal je welke regels worden toegepast bij jouw omgeving. Je bent dan ook niet afhankelijk van Microsoft indien er data uit de back-up teruggehaald moet worden.

Microsoft maakt ook zelf een back-up van SharePoint- en OneDrive-sites, maar slechts om de twaalf uur. En het bewaart OneDrive-gegevens slechts veertien dagen. Je moet via Microsoft-ondersteuning werken om alles binnen dat tijdsbestek op te halen, een volledig herstel van de sitegegevens is dan de enige optie.

Met onze Office 365 back-up houdt je zelf de regie en ben je onafhankelijk.

Contact opnemen

Beheer software/hardware uitbesteed

Office 365 back-up is een SaaS-oplossing die wordt beheerd door PCI. Je hoeft daarom zelf geen software of hardware te beheren. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand.

De Cloud-opslag is SOC 2 Type-II gecontroleerd en ondergaat jaarlijkse audits door derden. Het geeft je onbeperkte opslag en retentie en al jouw gegevens zijn versleuteld, zowel onderweg tijdens opslag en restore als in rust.

Vrijblijvend advies

PCI Managed Security Services

Managed Office 365 back-up is ook beschikbaar als een ingebouwd onderdeel van de PCI Managed Office 365 security dienst, het meest uitgebreide e-mailbeveiligingsplatform in de markt.

Binnen deze dienst wordt ook jouw e-mail gefilterd en gezuiverd voordat deze in jouw postvak wordt bezorgd. Met behulp van virusscans, spamscores, realtime intentieanalyse, URL-linkbescherming, reputatiecontroles en andere technieken, bieden we jou een optimaal beschermingsniveau.

Meer weten over de status van jouw IT security?

Vraag een risicoanalyse aan of neem contact op met een van onze specialisten.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.