Wat is Office 365 Business Basic?

Met Microsoft Office 365 Business Basic (voorheen Office 365 Business Essentials) krijg je de basis Office-apps zoals Microsoft Exchange, Outlook, Sharepoint en Microsoft Teams. Werk optimaal samen in teamverband met de essentiële office apps. Altijd en overal E-mailen, chatten, online opslag en videovergaderingshulpmiddelen die altijd up-to-date zijn en je helpen je gegevens veilig te bewaren.

Contact opnemen

Jouw Cloud werkplek
met Office 365 business basic

Eenvoudige installatie en beheer

Met stapsgewijze begeleiding kun je eenvoudig gebruikers instellen en snel services gebruiken. Je hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum. Daarnaast hoef jij je in Office 365 business basic geen zorgen te maken over IT: de services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.

Meer informatie

Office 365 Business Basic bevat de vertrouwde en essentiële office apps

Met Office 365 business basic heb je alle basis functionaliteiten. Denk hierbij aan het versturen van email en beheer van je agenda met behulp van Outlook welke toegankelijk is vanaf je bureaublad of via je webbrowser. Vergader (online) met audio en video via Microsoft Teams. Deel eenvoudig je scherm, chat en werk veilig samen aan bestanden of projecten op afstand. Maak gebruik van Microsoft Onedrive for Business en voorzie iedere gebruiker van 1 TB aan persoonlijke cloud-opslag welke kan worden geraadpleegd vanaf elke locatie. Deel eenvoudig met anderen binnen en buiten je organisatie documenten en controleer wie het kunnen zien en welke bestanden ze mogen bewerken. Maak Team sites aan in Sharepoint en werk samen aan projecten. Beheer documenten, maak notities, krijg inzicht in taken en gesprekken die je met elkaar organiseert.

Meer informatie

Welke Cloud Werkplek past bij jou?

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze Cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    OfferteAdvies
    Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
    janee