Wat is Office 365 Enterprise?

Met Office 365 Enterprise, ook wel Microsoft 365 Apps for Enterprise genoemd, breng je jouw onderneming naar een hoger niveau. Microsoft is leider in het ontwikkelen en leveren van cloudgebaseerde apps die je productiever maken. Ontdek zelf de voordelen van Office 365 Enterprise waarin je werkt met de bekende office apps zoals Microsoft Teams, Word, Excel en PowerPoint in combinatie met intelligente cloudservices en beveiliging van wereldklasse.

Contact opnemen

Jouw Cloud werkplek
met Office 365 Enterprise

Productiever werken met Office 365 Enterprise

Werk productiever met Office 365 Enterprise door het platform slim in te richten en aan te passen aan de behoeftes en wensen. De apps van Office 365 Enterprise helpen je efficiënter te werken, creatiever te zijn, gemakkelijker samen te werken en de informatie te vinden die je zoekt, waar je ook bent.

Meer informatie

Vermijd beveiligings- of compliancerisico's

Microsoft Office 365 Enterprise vereenvoudigd IT-beheer en maakt het mogelijk om potentiële beveiligings- of compliancerisico’s te vermijden. Met behulp van Microsoft Secure Score versterk je de beveiliging van jouw organisatie door middel van intelligente inzichten.

Meer informatie

Welke Cloud Werkplek past bij jou?

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze Cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    OfferteAdvies
    Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
    janee