Microsoft 365 trainingen

Hoe zorg je ervoor dat je MKB onderneming alles uit hun Microsoft 365 applicaties halen? Leer beter en sneller werken met applicaties als Microsoft Teams, Excel, SharePoint, Outlook, OneDrive, Planner, en/of Forms. Net als elke organisatie, is ook elke trainingsbehoefte uniek. Loop samen met onze trainers door de mogelijkheden, om er zo voor te zorgen dat een training aansluit bij de behoefte van je medewerkers.

Ik wil een training

Functionele trainingen:

Functionele Microsoft 365 trainingen

Van Microsoft Teams tot Excel

Hoe ziet een training eruit?

Een training kan zowel online als op locatie gegeven worden en zal ongeveer 2 a 3 uur duren. Heb je een specifieke vraag over een bepaald programma? Dan kan er een training op maat gemaakt worden. Door het brede aanbod aan trainingen en de praktijkkennis van PCI is het mogelijk flexibel om te gaan met de inhoud van de training.
Neem gerust contact op om een training op maat samen te stellen. PCI is gecertificeerd (Prosci) voor verandermanagement en werkt volgens een gestructureerd proces waarbij mensen professioneel worden begeleid in de training.

Training aanvragen

Snel resultaat

Het is ons doel om jou zo effectief mogelijk te laten leren. De voordelen van actieve (hands-on) training komen vooral tot uiting in kleine groepen. Dit biedt de mogelijkheid om individueel te begeleiden. Ook ontstaan hier al vaak de eerste ideeën voor efficiënter en prettiger werken.

Contact opnemen

Wat is een goed moment om te starten?

 • Je maakt de overstap naar Microsoft 365
 • Afdelingen worden samengevoegd en moeten samen gaan werken
 • Je werkt vaker op afstand met elkaar
 • Er komt meer focus op teamwerk
 • Medewerkers moeten veiliger en efficiënter gaan werken

Wat kan je met Microsoft 365?

Of je nu op kantoor werkt of voor je werk onderweg bent, je ideale werkomgeving is altijd binnen handbereik. Met de nieuwste Office-versie kun je vanaf jouw pc, je iOS-, Android™- of Windows-device realtime documenten delen en communiceren met anderen.

Alles over Microsoft 365

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze Cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
  akkoord
  Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
  janee