Slide

Office 365 Trainingen

✓ Zowel op locatie of online beschikbaar
✓ Op maat gemaakt voor het MKB
✓ Persoonijke aandacht
✓Trainingen in o.a. Teams en SharePoint

Training aanvragen >

Office 365 trainingen voor het MKB

Stapt jou bedrijf over naar Microsoft 365 of werken jullie er al mee, maar wil je er graag meer uit halen? We bieden een groot aantal trainingen aan zoals Teams, OneDrive, SharePoint, Planner, Forms, PowerPoint, Excel en Outlook. Met deze functionele trainingen word er ingezoomd op het door jou opgegeven vraagstuk.

Meer informatie

Functionele trainingen:

Welke Cloud Werkplek past bij jou?

Hoe ziet een training eruit?

Een training kan zowel online als op locatie gegeven worden en zal ongeveer 2 a 3 uur duren. Heb je een specifieke vraag over een bepaald programma? Dan kan er een training op maat gemaakt worden.

Training aanvragen

Wat kan je met Microsoft 365?

Of je nu op kantoor werkt of voor je werk onderweg bent, je ideale werkomgeving is altijd binnen handbereik. Met de nieuwste Office-versie kun je vanaf jouw pc, je iOS-, Android™- of Windows-device realtime documenten delen en communiceren met anderen.

Alles over Microsoft 365

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze Cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee