Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

Doen waar je goed in bent

Iedere ondernemer maakt keuzes. En iedere medewerker maakt keuzes. Soms de juiste, en soms de verkeerde. Je ervaart, leert en optimaliseert. Maar bovenal wil je verder kunnen. Verder met het waarmaken van je dromen, verder met het behalen van de doelen die je samen hebt afgesproken en doorgaan met de beste zijn in je vakgebied. All to keep you going.

De ideale werkomgeving

Jij doet waar je goed in bent. Brood bakken, hypotheekadvies, kleding verkopen, consultancy: het maakt niet uit waar jij in uitblinkt. Maar je kunt wel hulp gebruiken. En dat is waar wíj goed in zijn. PCI levert en onderhoudt de beste informatie- en communicatieoplossingen. Van document management tot Cloud & IT-oplossingen, en van kantoorartikelen tot printers.

PCI gelooft in een ideale werkomgeving voor iedereen. Hier zorgen informatie en processen ervoor dat ondernemingen en instanties optimaal kunnen presteren. Het is een omgeving waar iedereen zich kan focussen op zijn kernactiviteit.

Vind jouw oplossing

Jouw werkomgeving in veilige handen

In de ideale werkomgeving wordt ondernemen een stuk gemakkelijker. Dat is wat PCI mogelijk maakt en waar wij goed in zijn. Zodat jij door kunt gaan met doen waar jij goed in bent. Wij zijn helder, transparant, dienstbaar en toegankelijk. En wij kunnen als geen ander onze klanten verder helpen.

Van visuele communicatie tot documentmanagement. Van verschillende leasevormen tot de cloud. Van bereikbaarheid en functionaliteit tot veiligheid. Van ’s ochtends vroeg tot de volgende morgen.

 

Kom in contact met PCI

Voor ons de allerbelangrijkste bijzaak

Je werkomgeving is voor jou bijzaak. Want jij onderneemt en bent bezig met waar jíj goed in bent. Dat is jouw belangrijkste focus. Logisch. Maar een ideale werkomgeving is essentieel om competitief te blijven in jouw branche. Dus zorg je voor de beste informatie- en communicatiestromen, volgens de laatste technologieën en ontwikkelingen. Daar helpt PCI.

Jouw business optimaliseren is waar het ons om gaat en je werkomgeving is slechts een middel tot een doel. Het is voor jou bijzaak, voor PCI de allerbelangrijkste bijzaak.

Lees onze business cases

Van overal werken
tot altijd bij jou in de buurt

PCI is gecertificeerd

Bij PCI zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatie en processen. Om de kwaliteit van deze ambitie een duurzaam fundament te geven én omdat hoogwaardige kwaliteit en service voor ons vanzelfsprekend is, heeft PCI onder andere een ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510 certificering.