PCI printer service en onderhoud: proactief onderhoud

Elke printer heeft onderhoud nodig en dat beseffen wij bij PCI Nederland maar al te goed. Met landelijke dekking, vakkundige service engineers en een uiterst behulpzame helpdesk staan we altijd voor je klaar. All to keep you going.

Meer informatie

Meer weten over PCI printer
service en onderhoud?

Wat is PCI service en onderhoud?

PCI service en onderhoud is een extra service voor onze klanten. Van telefonische ondersteuning tot service engineers die worden ingeschakeld voor storingen, onderhoud maar ook preventief onderhoud. Dit betekent dat alle onderdelen vervangen worden wanneer de technische levensduur die de fabrikant aan onderdelen heeft toegekend bereikt is. Deze service is zowel voor koop- als lease printers beschikbaar. Zo kan jij altijd verder.

Vraag vrijblijvend advies

Voordelen van PCI service en onderhoud

De printer service van PCI Nederland is voor elk bedrijf een grote toegevoegde waarde. Het team bestaat uit ervaren service Engineers en IT specialisten die jou een optimale service bieden. Met een eigen serviceorganisatie die landelijk opereert hebben wij altijd een service engineer bij jou in de buurt.

Of het nu gaat om:

• het installeren van nieuwe machines,
• het implementeren van software oplossingen,
• het onderhoud of het verhelpen van een storing,
• een verhuizing of verplaatsing van een machine,
• een training voor je (nieuwe) medewerkers.

De serviceorganisatie is er voor jou!

Om onze dienstverlening verder te verbeteren hebben wij een serviceportal ingericht.

Online storingen melden of toners bestellen via de PCI serviceportal

Landelijke dekking van ons printer onderhoud

Naast een landelijke dekking van onze service engineers hebben wij ook een kundige helpdesk en een serviceportal om jouw leven gemakkelijker te maken. In onze portal vind jij een overzicht van alle printers in jouw organisatie. Met de printer service kun je in deze portal meldingen doen van storingen en bestellingen van toners plaatsen. De portal is 24/7 bereikbaar, maar wij staan ook telefonisch voor je klaar. De helpdesk kan je telefonisch ondersteunen bij het oplossen van simpele storingen waar geen schroevendraaier voor nodig is, zodat jij weer snel door kan.

Bekijk al onze vestigingen

Printer onderhoud voor alle merken

Het maakt niet over wat voor soort printer je beschikt. Wij bieden service voor printers van veel verschillende merken. Of je nu een HP bedrijfsprinter, Canon bedrijfsprinter of ander merk printer hebt. Onafhankelijk van het merk, lossen we de problemen zo snel mogelijk op.

Vraag een offerte aan

Benieuwd hoe jouw printer onderhoud beter kan?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.