Presenteren met interactieve schermen

Wanneer je interactief wilt presenteren in een vergaderruimte of klaslokaal, dan kun je het beste gebruik maken van interactieve presentatieschermen. De handige touchschermen zijn een uitkomst voor deze manier van presenteren en de moderne technologieën zorgen voor een nieuwe manier van werken. Toch staat één ding buiten kijf: de apparatuur waarmee je werkt, moet vóór jou werken. Het moet gemak brengen en ervoor zorgen dat jij je werk nog sneller en eenvoudiger kunt doen. Lees hieronder meer over de interactieve schermen van PCI of neem contact op met één van onze visuele communicatie specialisten.

 

Neem contact op

Eenvoudig informatie delen

De (interactieve) schermen van PCI zijn in diverse maten verkrijgbaar. Kies voor een groot scherm en presenteren is nog plezieriger. Het is namelijk niet meer nodig laptops mee te nemen en naar elkaar toe te draaien of elkaar te verdringen voor een klein beeldscherm. Iedereen kan blijven zitten en genieten van een presentatie die snel en soepel verloopt.

Vraag vrijblijvend advies

Maak de content die je presenteert
goed zichtbaar

Een beamer projecteert beeld. Dit betekent dat tijdens een presentatie de spreker vaak tegen een lamp inkijkt en de deelnemers schaduwen op het projectiescherm zien (in plaats van de content). Met een (interactief) scherm is dit voorgoed verleden tijd. De spreker kan nauwkeurig zaken aanwijzen en dit is voor iedereen vanuit elke hoek goed zichtbaar. Zo is iedereen bij de les.

Neem contact op

Een interactief scherm is ideaal voor vergaderruimtes of klaslokalen

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan

De spreker heeft vrij baan

Een display heeft geen ingebouwde grote ventilator (zoals een beamer). De presentatie wordt dus nooit overstemd door irritant gezoem. Ook heeft de spreker geen last van warmte die het scherm afgeeft. Het gevolg: de spreker kan ongestoord verder en dit zorgt ervoor dat de presentatie niet onnodig veel tijd in beslag neemt.

Contact opnemen

Nooit meer een ruimte verduisteren

Een display kan je overal plaatsen. Het verduisteren van een ruimte namelijk helemaal niet nodig om een zichtbaar beeld te krijgen. Dat heb je gewoon altijd! Zo creëer je een prettige omgeving voor jouw sprekers en toehoorders. Alles is goed te volgen en omdat iedereen lekker bij de les blijft, kan er ook aandacht besteedt worden aan non-verbale communicatie.

Neem contact op

Beantwoord enkele vragen en krijg direct advies

Ontdek welke vergaderruimte bij jouw organisatie past

Elk detail scherp in beeld

Of je nu cijfers en excel sheets tijdens je presentatie wilt tonen, of juist levendige content met veel kleuren: een display zoekt altijd automatisch naar de juiste resolutie die past bij de content. Elk detail komt door deze High Definition dus altijd scherp in beeld. Je hoeft dus nooit meer extra tijd in te ruimen voor het juist afstellen van de apparatuur.

Contact opnemen

Het geluid is kraakhelder

Ook wanneer je multimediale content wilt gebruiken tijdens een presentatie, zit je met een interactief presentatiescherm goed. Het scherm is namelijk voorzien van een ingebouwde speaker. Deze zit in het display. Zo zijn filmpjes niet alleen goed zichtbaar. Ze zijn ook altijd goed hoorbaar. En dat zonder dat je extra speakers aan hoeft te schaffen of extra tijd kwijt bent aan het aansluiten van de apparatuur.

Benieuwd hoe jij interactiever kan presenteren
met behulp van interactieve presentatieschermen van PCI?

Vraag vrijblijvend om advies, een demo of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.