Printer leasen: zorgeloos zakelijk printen

De aanschaf van een nieuwe printer is vaak een onverwachte kostenpost. Daarom betaal je bij PCI een vast bedrag per maand en krijg je een printer die aansluit bij jou wensen en behoeftes.

Meer informatie

Van automatische toner verzending en preventief onderhoud tot alles uit handen

PCI printer service en onderhoud

Verschil tussen een printer leasen of kopen

Er zijn een aantal verschillen tussen het kopen en het (all-in) leasen van een printer of multifunctional. Bij het kopen van een printer word je vaak geacht om in één keer het aankoopbedrag te voldoen. Verdere kosten voor onderhoud, reparaties en additionele artikelen staan hier allemaal buiten. Deze kun je of los aanschaffen of je kan een service overeenkomst afsluiten waarbij toners en onderhoud inclusief zijn. Bij (all-in) lease betaal je periodiek een vast bedrag waarvoor je de printer, service, toners en onderhoud krijgt. Bij koop ben jij de eigenaar van de printer of multifunctional en bij (all-in) lease blijft PCI eigenaar.

Vraag vrijblijvend advies

De voordelen van leasen

  • Makkelijk upgraden.  Heb je behoefte aan een andere printer, dan kan je gemakkelijk het lease contract aanpassen. Hierdoor heb je altijd een passende oplossing.
  • Onderhoud en service. Met lease heb je niet alleen de juiste printers, maar ook de juiste service. Zo weet je zeker dat je apparatuur altijd werkt.
  • Geen grote eenmalige investering. Het grote voordeel van leasen is dat je niet een grote eenmalige investering hoeft te doen. Hierdoor kan je wel de stap maken die noodzakelijk is, zonder diep in je buidel te tasten.
  • Voorspelbare kosten. Bij lease heb je een vooraf vastgelegd periodiek bedrag. Hierdoor heb je grip op je printkosten.
Contact opnemen

Wanneer is een printer leasen interessant?

Ben je op zoek naar een printer, maar wil je die niet zelf kopen? Dit is een veel voorkomende vraag. Je wilt niet in een printer investeren, maar je hebt er wel eentje nodig. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun printers te leasen. Zo heb je geen omkijken naar het onderhoud en hoef je geen zorgen te maken om onverwachtse kosten. Herken jij een van deze situaties? Dan heeft PCI Nederland de oplossing voor jou, het is namelijk mogelijk om een lease overeenkomst af te sluiten.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het leasen van een printer?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.