Ricoh pro C5300: Professionele afdrukkwaliteit in een compacte printer

De Ricoh pro C5300 is ideaal voor het printen van bijvoorbeeld een flyer, ontwerp, tabs, enveloppen, een mailing of akte in hoge kwaliteit. Het is een compacte en betaalbare productieprinter met de mogelijkheden van een high-end productieprinter. Uitermate geschikt voor ondernemingen die zelf willen printen in hoge kwaliteit of voor grafische ondernemers om de werkdruk te verdelen en hogere marges te behalen.

Ontdek hoe je de nieuwste Ricoh pro C5300 kan leasen of op contractbasis kan gebruiken. Bij PCI Nederland doen wij er alles aan om jouw bedrijf of afdeling hiermee te helpen.

Ricoh pro 5300

Vraag printvoorbeelden aan

  Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
  janee

  Een vast maandbedrag, één factuur en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw printoplossing.

  Download de brochure
  over de Ricoh pro C5300

  Waarom een Ricoh Pro 5300?

  Voor het afdrukken van grote oplagen wordt er vaak een productieprinter gebruikt. Deze betaalbare en compacte alleskunner neemt weinig ruimte in beslag en kan op diverse materialen printen zoals: Kunststof, folies en gestreken of ongestreken papiersoorten tot 360 g/m2. Daarnaast kan deze productieprinter de meest uiteenlopende formaten aan, denk aan; Oblong formaat, met 3 vouwen en tot wel 1.260 mm.

  Demo aanvragen

  Welke Ricoh productieprinter past bij jouw bedrijf?

  Welke Ricoh productieprinters het beste bij jouw bedrijf of afdeling passen, ligt grotendeels aan de specificaties ervan. Zo heb je productie printers en printstraten die naast het printen in verschillende formaten ook veel andere functies bevatten. Ben je op zoek naar een specifieke productieprinter die het beste aansluit op jouw wensen en verwachtingen? Neem gerust contact met ons op.

  Contact opnemen

  PCI: full service en merkonafhankelijk

  Naast merkonafhankelijk advies en sparren over de juiste productie printer of printstraat is PCI Nederland is ook full service partij. Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart om het beste advies te geven over welke Ricoh printer het beste bij jouw organisatie past. Als sparringpartner willen wij dan ook graag met jou op zoek naar de ideale situatie voor jouw organisatie om zo bij te dragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

  Contact opnemen

  Vraag een online demo aan en ervaar zelf de Ricoh Pro C5300

  Wil je graag zien wat de Ricoh Pro 5300 productieprinter allemaal kan? Vraag dan een online demo aan of bezoek onze showroom. Tijdens deze (online) demo krijg je diverse printvoorbeelden te zien. Ook krijg je uitgebreide uitleg van onze specialisten, zodat jij weet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Deel je eigen printopdracht met ons, zodat je kunt zien hoe die wordt geproduceerd. Vraag via het formulier vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

   Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
   PCI mag contact met mij opnemen.