Slide

Mircosoft SharePoint

Vraag vrijblijvend advies > ✓ Overal bereikbaar
✓ Eenvoudig bestanden delen
✓ Moeiteloos bestanden beheren
✓ Automatiseer bedrijfsprocessen
adult-35921882

Moeiteloos samenwerken met SharePoint

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie. Wil je SharePoint zelf ervaren? Of heb je een specifieke vraag? Vraag het aan PCI. Wij helpen je graag.

Wat is SharePoint?

Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen met het hele team met SharePoint. Via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie word samenwerken nog makkelijker. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie.

Vrijblijvend advies vragen

Wil je optimaal gebruik maken van SharePoint?

Vraag om advies
of volg een training op afstand

Kennis delen met je collega's

Met één klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint, samen met de waardevolle verbindingen en gesprekken die je kunt voeren in Yammer, kan de organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Advies of training aanvragen

Automatiseer bedrijfsprocessen

Van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Verhoog de productiviteit door deze processen te transformeren. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

Contact opnemen

Optimaal samenwerken in SharePoint? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Wij helpen je graag en adviseren of trainen je waar nodig. Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

All to keep you going.

OfferteAdvies
Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
akkoord
Ik wil nieuws en informatie over events, trends, oplossingen en service van de ideale werkomgeving ontvangen.
janee