Sharp bedrijfsprinters

Het volledige assortiment A3- en A4-kleuren- en zwart-witprinters van Sharp is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrijwel elk bedrijf en elk budget. Met compacte, betaalbare zakelijke printers met intelligente productiviteitsfuncties die ideaal zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. De krachtige netwerk-MFP’s en intelligente softwareoplossingen werkt vloeiend samen, waardoor iedereen in jouw team gemakkelijk toegang heeft tot de print-, kopieer- en scanfuncties die ze nodig hebben, waar en wanneer ze die ook nodig hebben.

Meer informatie

Een vast maandbedrag, één factuur en geen omkijken meer naar de kosten voor jouw printoplossing.

Meer weten over bedrijfsprinters?

Waarom een Sharp bedrijfsprinter?

De technologie van Sharp bedrijfsprinters zorgt voor een revolutie in de manier waarop we communiceren op vrijwel dezelfde manier als persoonlijke slimme apparaten. De A3- en A4-kleurenprinters van Sharp, evenals monochrome kantoor- en multifunctionele printers (MFP’s) bieden hetzelfde intuïtieve gebruiksgemak, eenvoudige slimme connectiviteit en mobiliteit. Printers fungeren als een enkel, veilig en schaalbaar datacenter dat met jouw bedrijf meegroeit.

Vraag vrijblijvend advies

Sharp printers met service van PCI

Om je beter van dienst te kunnen zijn, voeren wij als een van de weinigen op de markt preventief onderhoud uit aan printers. Dit betekent dat jouw zakelijke printer altijd wordt onderhouden wanneer dat nodig is. Dit verkleint de kans op uitval aanzienlijk. Onze filosofie is dat een zakelijke printer doet waarvoor hij is ontworpen: zo efficiënt mogelijk afdrukken. Zo zorgen we voor de beste printkwaliteit voor jouw organisatie.

Contact opnemen

Welke Sharp bedrijfsprinter past het best bij jou?

Waarom dingen ingewikkelder maken als het gemakkelijker kan zijn? Sharp-kantoorprinters zijn ontworpen om jouw leven zoveel gemakkelijker te maken. Je kan snel documenten van hoge kwaliteit maken zonder onnodig te wachten. De MFP wordt ingeschakeld wanneer deze detecteert dat je het apparaat nadert. Je kan toner en papier bijvullen zonder het kopiëren of afdrukken te onderbreken. Hierdoor is alle informatie die je nodig hebt zo snel en efficiënt mogelijk te maken, gebruiken en delen. Bent je nog op zoek naar een ander merk bedrijfsprinter? Geen probleem, wij zijn merkonafhankelijk en geven je daarom altijd het beste advies over welk kopieerapparaat voor jouw organisatie geschikt is.

Vraag een offerte aan

Meer zakelijke printoplossingen van PCI

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijfsprinter?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.