Thuisprinten met "Print as a Service"

Thuiswerken is in een hele korte tijd het nieuwe normaal geworden. Medewerkers hebben een hoekje in de slaapkamer vrijgemaakt of schuiven hun bord opzij en werken aan de eettafel. Maar nu het thuiswerken een structurele vorm begint te krijgen zijn bedrijven op zoek naar structurele oplossingen.

Meer informatie

Onbezorgd thuis printen voor een vast bedrag per maand.

Lease een thuisprinter

Wat is "Print as a Service"?

Met “print as a service” ben je als gebruiker maar ook als IT beheerder of Office manager volledig ontzorgt. Voor een vast bedrag per maand kan je thuis printen op je eigen printer. Is je cartridge leeg? Geen probleem wij leveren een nieuwe. Heeft de printer een storing? Neem contact op met onze helpdesk en we helpen je verder. Doet hij het echt niet meer? Dan zorgen wij ervoor dat je de volgende dag een nieuwe printer hebt. En we helpen je ook om hem aan te sluiten.

Vraag vrijblijvend advies

Waarom Print as a service?

Een printer aanschaffen is niet zo moeilijk. Met twee klikken is deze besteld en 24 uur later heb je de doos in huis. Maar kan of mag jij de printer zelf koppelen aan je laptop of PC? Of moet je daarvoor naar kantoor om het door IT te laten doen? Waar en hoe bestel je inkt? Wat zijn de kosten daarvan? Wat als je printer het niet meer doet?

Op kantoor hoef je hier niet over na te denken omdat het centraal is geregeld. En met “Print as a service” krijg je dezelfde service maar dan thuis.

Contact opnemen

De voordelen van "Print as a Service"

Onbezorgd printen voor een vast bedrag per maand.
Geen verborgen kosten zoals dure inktcartridges.
Volledige ontzorging voor IT of Officemanagement.
Uniformiteit: Geen versnippering van verschillende printmerken en modellen.
Telefonisch support en landelijke service dekking bij storing.

Contact opnemen

Bekijk ook Device as a service waarmee je een laptop of PC volledig beheerd in een prijs per maand kan afnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor thuisprinten as a service bij PCI?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.