Een ideale werkplek thuis voor iedere medewerker

Thuiswerken is in korte tijd het nieuwe normaal geworden. Medewerkers hebben een hoekje in de slaapkamer vrijgemaakt of schuiven hun bord opzij en werken aan de eettafel. Maar nu thuiswerken een structurele vorm begint te krijgen, moet je als organisatie ook op zoek naar structurele oplossingen voor werkplekken thuis.

Werkplek op maat

Zo kun je altijd overal verder werken
Wat is de ideale werkplek? Dat is voor iedere organisatie natuurlijk persoonlijk. Denk daarom goed na over de juiste IT infrastructuur, de beste werkplekinrichting en daarbij behorende middelen. PCI helpt je hiermee, zodat iedere medewerker thuis altijd verder kan. Wij benaderen dit vanuit vijf invalshoeken; digitaal fundament, online samenwerken, IT hardware, beeld & geluid en ergonomie.

Offerte aanvragen

PCI helpt je verder

Jouw organisatie moet functioneren in een ideale werkomgeving. Of dat nou thuis is, op kantoor of op locatie. Iedere medewerker moet zijn of haar werk optimaal kunnen uitvoeren. PCI helpt hierbij en zorgt voor de ideale werkplek voor iedereen, overal. Kunnen wij je helpen? Ga dan naar het formulier op deze pagina en we nemen contact met je op wanneer jouw dat uitkomt.

INVULFORMULIER

VOOR DE IDEALE WERKPLEK THUIS

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.