Slide

UniFLOW

✓ Verminder printkosten
✓ Slimmer digitaal (samen)werken
✓ Advies op maat van PCI
Contact opnemen Offerte aanvragen canon multifunctional

UniFLOW: Beheer prints, scans en kopieën digitaal

Met uniFLOW heeft jouw organisatie geen beperkingen meer op het gebied van printen en scannen. Print of scan veilig vanaf ieder device binnen je organisatie, waar je ook bent. Daarnaast denkt PCI graag met je mee over de inrichting van je documentprocessen, zodat medewerkers thuis of op kantoor, optimaal en digitaal kunnen (samen)werken.

Contact opnemen

Stroomlijn documentprocessen met uniFLOW

Advies nodig?
Vraag het aan één van onze specialisten.

Wat is "UniFLOW"?

UniFLOW is een softwareoplossing voor het beheer van al je print- en scanworkflows en apparaten. De software maakt het mogelijk om vanaf ieder device te printen en biedt de mogelijkheid om documentprocessen slimmer in te richten. Door toegang te registreren of te beperken, worden documenten veilig digitaal (online) gewaarborgd.

Advies aanvragen

Verlaag je printkosten

Print-, scan- en kopieerkosten kun je nauwkeurig bijhouden. Verlaag je printkosten met behulp van uniFLOW door middel van slimme functies waarmee je regels instelt en bijvoorbeeld niet-vrijgegeven opdrachten automatisch verwijdert en alleen noodzakelijke documenten print.

Contact opnemen

De voordelen van "UniFLOW"

Verlaag printkosten
Bespaar inkt en papier
Efficiëntere documentprocessen
Advies op maat van PCI
Slimmer digitaal (samen)werken met documenten

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden met UniFLOW? Vraag het PCI

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    OfferteDemoAdvies
    Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden van PCI, de verwerking van mijn persoonsgegevens en PCI mag contact met mij opnemen per mail of telefoon.
    janee