Jouw ideale vergaderruimte inrichten

Van BYOD integratie, interactieve schermen, geluid weergave/opname, draadloos delen en videoconferentie tot aan audio- en videodistributie en eenvoudig te bedienen controlemodules, onze specialisten helpen je bij het inrichten van jouw ideale vergaderruimte en of presentatieruimte met de audio- en video-oplossingen die passen bij jouw manier van werken.

Ontdek jouw ideale vergaderruimte

Beantwoord enkele vragen en krijg direct advies

Ontvang direct advies
over jouw ideale vergaderruimte

Welke vergaderruimte past bij jou?

De PCI Smart Rooms zijn speciaal ontwikkeld voor het MKB. Jouw vergaderruimte richten wij optimaal in, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Of je nu in een vaste ruimte wil vergaderen, interactief of online of juist flexibel wil zijn in je vergader opties. Wij zorgen voor audiovisuele oplossingen die jij nodig hebt om te kunnen presteren. Veilig en zorgeloos werken, beter samenwerken en efficiënter werken staan hierin centraal.

Hoe wil je vergaderen?

Volledige vergaderruimte inrichten

Bij PCI Nederland verzorgen wij de volledige inrichting van je vergaderruimte. Van stoelen tot video conferencing software en van verrijdbare schermen tot bekabeling. Een van de grote voordelen hiervan is dat de oplossingen binnen de ruimte naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor heb je geen onverwachtse obstakels tijdens het vergaderen en kan je focussen op wat echt belangrijk is.

Meer informatie

Altijd de ideale inrichting voor jouw vergadering

We richten de vergaderruimte altijd in naar jouw behoeften. Deze behoeften breng je in kaart via onze keuzecheck, waar vervolgens direct een advies voor een type vergaderruimte met een prijsindicatie. Zodra je een offerte aanvraagt, neemt een van onze specialisten contact met je op om aanvullende wensen in kaart te brengen. Dit zorgt voor een nog betere inrichting van jouw vergaderruimte.

Vraag vrijbljivend advies