Jouw ideale vergaderruimte

Van BYOD integratie, interactieve schermen, geluid weergave/opname, draadloos delen en videoconferentie tot aan audio- en videodistributie en eenvoudig te bedienen controlemodules, onze specialisten helpen je bij het inrichten van jouw ideale vergaderruimte en of presentatieruimte met de audio- en video-oplossingen die passen bij jouw manier van werken.

Doorloop de stappen en krijg advies op maat over welke vergaderruimte het beste bij jouw organisatie past

Smart Rooms

Vergaderen, ook met mensen op afstand. Een ruimte met een moderne vergaderoplossing voorzien van videoconferencing op basis van Microsoft Teams of Zoom. Het draadloos gepresenteerde beeld is ook zichtbaar aan de andere kant van de lijn. Het geluid is geoptimaliseerd voor spraak, zodat alle deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud van de vergadering.

Advies aanvragen

Smart Meeting Rooms

Een ruimte met een moderne vergaderoplossing. Goed beeld, goed geluid en eenvoudig draadloos presenteren, dat zijn de kernwoorden van de Meeting Room.

Advies aanvragen

Smart Collaboration Rooms

Samenwerken, ook met mensen op afstand. Een ruimte met een moderne vergaderoplossing voorzien van videoconferencing op basis van Microsoft Teams of Zoom. Het draadloos gepresenteerde beeld is ook zichtbaar aan de andere kant van de lijn. Ook aantekeningen die gemaakt worden op het grote touchscreen worden meegestuurd. Het geluid is geoptimaliseerd voor spraak, zodat alle deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud van de vergadering.

Advies aanvragen

Stappenplan: Jouw ideale vergaderruimte

Aan de hand van enkele vragen kunnen wij jouw ideale vergaderruimte adviseren. Zo ontdek je welke ruimte het beste aansluit op jouw wensen.

All to keep you going.
 

Microsoft Teams.Zoom.Google Meet.Anders.Hier maken we nog geen gebruik van en willen graag advies.Hier maken we geen gebruik van.

Vul onderstaande gegevens in om het advies over jouw ideale vergaderruimte te ontvangen.