Slide

Verrijdbare schermen

Bekijk het aanbod ✓ Vergaderen op afstand
✓ Ruimte onafhankelijk vergaderen
✓ Draadloos of bekabeld
✓ Presenteren en interactief vergaderen
Gebruik de keuzewijzer

Verrijdbare schermen van PCI

De verrijdbare schermen zijn uitermate geschikt als je niet gebonden wilt zijn aan een specifieke vergaderruimte. Je kunt er eenvoudig op presenteren, bekabeld of draadloos, of interactief vergaderen. Een mobiele presentatiescherm van PCI is geschikt voor veelgebruikte videoconferencing tools zodat jij moeiteloos op afstand kunt videovergaderen of presenteren.

Het gemak van een mobiel presentatiescherm

Met een mobiel presentatiescherm kun je in iedere ruimte presenteren, vergaderen of informeren. De verrijdbare schermen zijn voorzien van een high end display. Connecteer je laptop eenvoudig bekabeld (via HDMI en USB) of draadloos. Afhankelijk van jouw situatie adviseren wij je graag een passende oplossing. Wil je weten welk mobiel presentatiescherm bij jou past? Vraag het aan één van onze AV specialisten.

Bekijk het aanbod

Mobiel presentatiescherm

geschikt voor presenteren en/of online vergaderen.

Beantwoord enkele vragen en krijg direct advies

Ontvang direct advies
en ontdek welke Mobile Room bij jou past

Mobile Meeting Rooms

Een ruimte met een moderne verrijdbare vergaderoplossing. Goed beeld, goed geluid en eenvoudig draadloos presenteren, dat zijn de kernwoorden van de Meeting Room.

Vraag vrijblijvend advies

Interactive Mobile Meeting Rooms

Presenteer interactief en draadloos. Een ruimte met een moderne vergaderoplossing voorzien van een touch- scherm. Maak aantekeningen, gebruik de blackboard functie of bedien uw presentatie vanaf het touch- scherm.

Vrijblijvend advies aanvragen

Mobile Smart Rooms

Vergaderen, ook met mensen op afstand. Een ruimte met een moderne verrijdbare vergaderoplossing. Geschikt voor videoconferencing oplossingen zoals Microsoft Teams, Google Meet of Zoom*. Het draadloos gepresenteerde beeld is ook zichtbaar aan de andere kant van de lijn. Het geluid is geoptimaliseerd voor spraak, zodat alle deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud van de vergadering.

*Indien je nog geen gebruik maakt van een videoconferencing oplossing raden wij Microsoft Teams aan. Zo kun je optimaal gebruik maken van onze services en kunnen we je naast Cloud werkplekken ook IT Adoptie trainingen aanbieden waarin Microsoft Teams een onderdeel is.

Advies aanvragen

Interactive Mobile Smart Rooms

Samenwerken, ook met mensen op afstand. Een ruimte met een moderne verrijdbare vergaderoplossing. Geschikt voor videoconferencing oplossingen zoals Microsoft Teams, Google Meet of Zoom*. Het draadloos gepresenteerde beeld is ook zichtbaar aan de andere kant van de lijn. Ook aantekeningen die gemaakt worden op het grote touchscreen worden meegestuurd. Het geluid is geoptimaliseerd voor spraak, zodat alle deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud van de vergadering.

*Indien je nog geen gebruik maakt van een videoconferencing oplossing raden wij Microsoft Teams aan. Zo kun je optimaal gebruik maken van onze services en kunnen we je naast Cloud werkplekken ook IT Adoptie aanbieden waarin Microsoft Teams een onderdeel is.

Vraag vrijblijvend advies

Advies of een offerte aanvragen

Ontvang je graag advies over het product of wil je een offerte ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

All to keep you going.