Chat with us, powered by LiveChat

Video conferencing: Efficiënter online vergaderen

Video conferencing en online vergaderen, ieder bedrijf heeft regelmatig vergaderingen. Van online in de Cloud tot offline op kantoor of buiten de deur. Vergaderen kan tegenwoordig met verschillende online vergader tools en op verschillende locaties, maar hoe weet jij of je wel het meest uit jouw vergaderingen haalt? Met de juiste software en hardware kun je de interactie en productiviteit van je vergadering verhogen. PCI geeft merkonafhankelijk advies en kan je alles vertellen over wat jij moet weten met betrekking tot video conferencing en online vergaderen.

 

Contact opnemen

Verhoog de interactie en productiviteit tijdens je vergadering
Bespaar (reis)tijd en onnodige kosten.

Meer weten over video conferencing en online vergaderen?

Wat is video conferencing?

Als we het hebben over video conferencing, dan hebben we het ook over online vergaderen. Door middel van beeld en spraak sturen we informatie over en weer. Bij video conferencing is het van belang dat de informatie tijdens het vergaderen goed overgebracht wordt. Hiervoor worden bijvoorbeeld tools gebruikt als Skype for business, Microsoft Teams of Google Meet. En zo zijn er nog veel meer tools waarmee je online kunt vergaderen. Wil jij weten welke software en hardware het beste bij jouw organisatie past om optimaal te kunnen vergaderen? PCI geeft je advies op maat.

• Verhoog de interactie
• Productiever vergaderen
• Bespaar onnodige (reis)tijd en kosten

Vraag vrijblijvend advies

Haal het maximale uit video conferencing

PCI biedt naast advies in video conferencing, meerdere oplossingen voor jouw ideale werkomgeving. Van het reserveren van ruimtes tot het samenwerken in de Cloud. Wij adviseren en leveren de oplossingen die jij nodig hebt om het maximale uit je werk te halen.

Contact opnemen

Van informatie tot interactief vergaderen

Om informatie tijdens een online vergadering over te brengen, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van interactie met de deelnemers. Als deelnemer wordt je actiever betrokken bij de onderwerpen die besproken worden en creëer je de behoefte aan een ‘indrukwekkende’ ervaring. Door een online vergadering interactief te maken zorg je ervoor dat de deelnemers informatie makkelijker vasthouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het delen van je scherm.

Benieuwd hoe jouw organisatie ideaal gebruik kan maken van video conferencing?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.