Altijd overal videovergaderen

Je wilt dat jouw medewerkers altijd overleg kunnen hebben en overal bereikbaar zijn. Op welke locatie dan ook. Want zo kun je zorgen dat jouw business door gaat en er efficiënt gewerkt wordt. Met de juiste tools en adviezen is deze oplossing binnen handbereik voor elke ondernemer. PCI helpt al jaren organisaties met de inrichting van de ideale vergaderomgeving.

Neem contact op

Wat is video conferencing /
online videovergaderen?

Tegenwoordig zijn er diverse (gratis) video conferencing tools beschikbaar die online vergaderen mogelijk maken. Door middel van beeld, spraak en delen van documenten, sturen we informatie over en weer naar elkaar. Daarbij wil je het liefst dat dit ook veilig gebeurt. Enkele video conferencing tools zijn bijvoorbeeld: Skype for business, lifesize, Microsoft Teams of Google Meet. Wil jij weten welke software, hardware en meubilair het beste bij jouw organisatie passen om optimaal te kunnen vergaderen? PCI geeft je advies op maat.

• Bespaar onnodige (reis)tijd en kosten
• Verhoog de interactie
• Verhoog de productiviteit

Vraag vrijblijvend advies

Wij helpen je met

Van video conferencing tot interactief samenwerken

Om informatie tijdens het online vergaderen over te brengen, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van interactie met de deelnemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het delen van je scherm, maken en delen van digitale aantekeningen, chatten en delen van documenten. Door een online vergadering interactief te maken zorg je ervoor dat de deelnemers makkelijker en efficiënter met elkaar kunnen samenwerken.

Welke vergaderruimte past bij jou?

Verrijdbare videoconferentie oplossingen

In veel organisaties zijn ze aanwezig, maar meestal vast aan de muur. Maar wat nu als je vergaderruimte niet altijd op dezelfde plek is? Met de verrijdbare videoconferentie oplossing kan je het scherm overal mee naartoe nemen. Zo kan je snel en gemakkelijk videobellen of vergaderen op afstand waar je maar wil.

Meer informatie

Wil je weten hoe PCI jouw kan helpen bij een optimale setup voor video conferencing / videovergaderen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer dan alleen video conferencing

PCI biedt meer dan alleen video conferencing oplossingen. Wij adviseren en leveren alles voor jouw ideale werkomgeving. Wij denken graag met je mee. Van een handig ruimte reserveringssysteem tot samenwerken in de Cloud. Wij adviseren en leveren de oplossingen die jij nodig hebt om het maximale uit je werk te halen.

Contact opnemen

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen
met de ideale setup voor video conferencing?

Vraag vrijblijvend om advies, een demo of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.