Altijd overal videovergaderen

Je wilt dat jouw medewerkers altijd overleg kunnen hebben en overal bereikbaar zijn. Op welke locatie dan ook. Want zo kun je zorgen dat jouw business door gaat en er efficiënt gewerkt wordt. Met de juiste tools en adviezen is deze oplossing binnen handbereik voor elke ondernemer. PCI helpt al jaren organisaties met de inrichting van de ideale vergaderomgeving.

Neem contact op

Wat is video conferencing /
online videovergaderen?

Tegenwoordig zijn er diverse (gratis) video conferencing tools beschikbaar die online vergaderen mogelijk maken. Door middel van beeld, spraak en delen van documenten, sturen we informatie over en weer naar elkaar. Daarbij wil je het liefst dat dit ook veilig gebeurt. Enkele video conferencing tools zijn bijvoorbeeld: Skype for business, lifesize, Microsoft Teams of Google Meet. Wil jij weten welke software, hardware en meubilair het beste bij jouw organisatie passen om optimaal te kunnen vergaderen? PCI geeft je advies op maat.

• Bespaar onnodige (reis)tijd en kosten
• Verhoog de interactie
• Verhoog de productiviteit

Vraag vrijblijvend advies

Van video conferencing tot interactief samenwerken

Om informatie tijdens het online vergaderen over te brengen, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van interactie met de deelnemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het delen van je scherm, maken en delen van digitale aantekeningen, chatten en delen van documenten. Door een online vergadering interactief te maken zorg je ervoor dat de deelnemers makkelijker en efficiënter met elkaar kunnen samenwerken.

Neem contact op

Wil je weten hoe PCI jouw kan helpen bij een optimale setup voor video conferencing / videovergaderen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Haal meer uit video conferencing met professionele hardware

Professionele video conferencing hardware bevat geavanceerde technologieën die het mogelijk maken om meer uit je vergadering te halen. Gebruik bijvoorbeeld een digiboard of touchscreen met hoge resolutie camera of juist een kleiner device waar een HD camera, microfoon en speakers in verwerkt zijn. Door gebruik te maken van de juist combinatie tussen professionele hardware, software en het slim inrichten van je vergaderruimte, zorgen ervoor dat je beeld en geluid goed overgebracht kan worden naar de deelnemers tijdens het online vergaderen. Vraag ons om advies of maak een afspraak om een demo te bekijken.

Contact opnemen

Jouw ideale vergaderruimte

Van BYOD integratie, interactieve schermen, geluid weergave/opname, draadloos delen en video conferencing tot aan audio- en videodistributie en eenvoudig te bedienen controlemodules, onze specialisten helpen je bij het inrichten van jouw ideale vergaderruimte en of presentatieruimte met de audio- en video-oplossingen die passen bij jouw manier van werken.

Stel je ruimte samen

Meer dan alleen video conferencing

PCI biedt meer dan alleen video conferencing oplossingen. Wij adviseren en leveren alles voor jouw ideale werkomgeving. Wij denken graag met je mee. Van een handig ruimte reserveringssysteem tot samenwerken in de Cloud. Wij adviseren en leveren de oplossingen die jij nodig hebt om het maximale uit je werk te halen.

Contact opnemen

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen
met de ideale setup voor video conferencing?

Vraag vrijblijvend om advies, een demo of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.