Maak een videowall met ultradunne, ruimtebesparende displays

Deze ultradunne displays zijn zo ontworpen dat ze minder ruimte innemen. Ze steken nauwelijks uit de wand naar voren en gaan daardoor onopvallend op in jouw bedrijfsomgeving. Dankzij het slanke en lichtgewicht ontwerp van de displays en de uitgebreide optionele installatie-accessoires zoals wandbeugels wordt de installatie een makkelijke klus, zelfs in krappe ruimtes. De onopvallende displays hebben ook een smalle omlijsting, voor een breed kijkvlak op een vrijwel naadloos digitaal scherm.

 

Contact opnemen

Wil je advies over het inzetten van videowalls voor jouw organisatie?

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie

Verbaas kijkers met optimale kleurnauwkeurigheid op meerdere schermen

Het handhaven van constante kleuren op meerdere displays wordt voor bedrijven eenvoudiger met de displays van PCI. De displays ondergaan een nauwgezet kleurkalibratieproces in de fabriek, dat nauwkeurige kleuren zonder kleurvervorming garandeert. Handmatig kalibreren is niet meer nodig. Verbeterde fijnafstelling van kleuren voor de witbalans en compensatie van kleurverschillen in de fabriek zorgen ervoor dat de displays het beeld weergeven in uniforme kleuren met kleurtemperatuurafstemming. De levendigheid van de kleuren kan automatisch of handmatig worden gekalibreerd. De kleurwaarden kunnen worden gedeeld op meerdere displays, wat garant staat voor een buitengewone intensiteit op alle schermen van de videowand die het publiek zal betoveren.

Vraag vrijblijvend advies

Superieure beeldkwaliteit

Zorg voor een overweldigende kijkervaring met de verbluffende beeldkwaliteit van PCI displays. Met hun heldere scherm projecteren deze displays scherpere beelden, waardoor de zichtbaarheid van de content voor het publiek beter wordt.

Contact opnemen

Content optimaal weergeven met eenvoudige beeldrotatie

Of je nu één display of een videowand gebruikt, je kan staande en liggende content creëren en die vervolgens roteren. De displays van PCI hebben een kantelfunctie en een beeldrotatiefunctie die content verticaal of horizontaal weergeven, zonder dat de beeldverhoudingen verstoord raken.

Benieuwd hoe jouw organisatie een videowall en monitoring kan inzetten?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.