Whitepapers

Samen komen we nóg verder, we delen dan ook graag onze kennis. Download onderstaand onze praktische en informatieve IT whitepapers of bezoek onze kennissessies.

Prettig en remote werken voor engineers/heavy users

whitepaper

Voor IT-managers in de bouw, de zorg en de maakindustrie.

Met Citrix is remote werken voor engineers en andere heavy users wél mogelijk. Sterker nog: het Citrix-portfolio biedt alles wat de bouw, de zorg en de maakindustrie nodig hebben aan rekenkracht en performance vanaf elke denkbare locatie. Hoe dat kan lees je in dit whitepaper van Robert Jongbloed en Bjorn Fox, ICT SBC/VDI Experts.

Bekijk whitepaper

Meer gemak en veiligheid in IT dankzij SSO en User Provisioning

webinar

Voor IT-managers en systeembeheerders.

De cloud zorgde voor een revolutionaire ommezwaai van lokaalgebonden naar plaatsonafhankelijk werken. Meer flexibiliteit dus. Maar direct daarop rezen vragen rondom veiligheid. Daarvoor zijn inmiddels structureel goede oplossingen bedacht: Single Sign On en User Provisioning. In dit whitepaper licht Joost Overkamp een en ander toe.

Bekijk whitepaper

Vereenvoudig je IT-landschap met HCI / DHCI

whitepaper

Voor IT-managers en systeembeheerders.

Vijf stuks zijn het in totaal, de onderdelen waaruit praktisch elk IT-landschap bestaat. Daaruit zou je kunnen afleiden dat het beheer van het geheel van applicaties, operating system, servers, networking en storage een behapbare taak is. Maar schijn bedriegt, want alle vijf onderdelen zijn continu in beweging, opereren afhankelijk van elkaar én worden vaak vanuit verschillende consoles aangestuurd.

In zijn whitepaper ‘Vereenvoudig je IT-landschap met (D)HCI’ legt ICT Systems Engineer Pedro Oosterbroek uit hoe je het IT-beheer vereenvoudigt.

Bekijk whitepaper

Credential Phishing Prevention
Blokkeer phishing bij de voordeur

whitepaper

Voor IT’ers, systeembeheerders en securitybewakers als CISO’s.

Phishing is een welbekend probleem. Wanneer het om bedrijfsgegevens gaat, dan voelt ‘bewustwording’ als preventiemiddel een beetje als de strijd aangaan met een waterpistool. Beter is het als u phishing gelijk bij de voordeur blokkeert. Palo Alto biedt hiervoor Credential Phishing Prevention aan.

In zijn whitepaper legt Dennis Schutten uit hoe credential phishing er in de praktijk uitziet, hoe de prevention-functionaliteit van Palo Alto werkt en aan welke voorwaarden de IT-infrastructuur moet voldoen.

Bekijk whitepaper

Informatie beveiligen die buiten uw bereik ligt

whitepaper

Voor IT-managers.

Hoe beveilig je de gevoelige data zélf tegen fouten die expres of per ongeluk worden begaan? Het pand waarin je werkt, is beveiligd met een alarm, de computers met een wachtwoord en je netwerk met een firewall. Met Multi Factor Authentication (MFA) controleer je of gebruikers zijn wie ze zeggen dat ze zijn. En met conditional access stel je extra voorwaarden. Maar hoe beveilig je de gevoelige data zélf tegen fouten die expres of per ongeluk worden begaan?

In zijn whitepaper bespreekt Business Consultant Martijn den Ouden de oplossingen.

Bekijk whitepaper

Voorkom datalekken naar onbeheerde apparatuur

webinar

Voor IT-managers.

Een publieke of private cloud brengt risico’s met zich mee. Met de komst van locatie-onafhankelijke, wereldwijde toegang tot uw data verdwijnt namelijk ook uw controle op waar die data blijft. In dit whitepaper leest u hoe u controle over uw data krijgt en houdt.

In zijn whitepaper deelt Coördinator Team Identity & Collaboration Joost Overkamp ook een “Stappenplan invoering voorwaardelijke toegang”.

Bekijk whitepaper

Optimaliseer zorg voor cliënten met Hybrid Workspace 365

whitepaper

Voor bestuurders in de zorg- en welzijnssector.

Bestuurders zijn continu op zoek naar middelen waarmee zij werknemers effectiever en efficiënter kunnen laten werken en daardoor meer tijd overhouden voor cliënten. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar oplossingen die het werk leuker maken en de medewerkers tevreden houden.

Salesmanager / Teamlead Detachering Eric Ruumpol legt uit hoe Hybrid Workspace 365 daaraan kan bijdragen.

Bekijk whitepaper

De zorgprofessional ontzorgd
Meer grip op processen en dataveiligheid

whitepaper

Voor IT-professionals in de zorgsector.

Informatiebeveiliging is cruciaal als je werkt met patiëntengegevens. Het gaat namelijk niet alleen om persoonsgegevens, hier is vaak ook gevoelige informatie aan gekoppeld. Het vinden van een balans tussen een veilig systeem en de beschikbaarheid van data kan een uitdaging zijn.

In onze whitepaper “De zorgprofessional ontzorgd”, delen wij vanuit onze ervaring een aantal tips waarmee IT-professionals in de zorgsector meer grip op processen en dataveiligheid krijgen.

Bekijk whitepaper

VerSaaSing onder controle

whitepaper

Voor IT-professionals in de zorgsector.

Mede door de opkomst van e-health kan verSaaSing momenteel gezien worden als dé ICT-trend in de zorg. Wat zijn de voordelen van Software-as-a-Service (SaaS) applicaties voor de care-branche? En tegen welke uitdagingen kan je IT-afdeling aanlopen?

In deze whitepaper gaan we dieper in op deze struikelblokken. We doen je ook een oplossing aan de hand. Wil je meer grip op de ICT binnen jouw instelling?

Bekijk whitepaper

Networking-as-a-Service

whitepaper

Voor IT-professionals in elke organisatie.

Hoe creëer je een situatie waarin je netwerk niet de zwakste schakel is?

In deze whitepaper ontdek je hoe Networking-as-a-Service (NaaS) een oplossing biedt voor de meest actuele netwerkuitdagingen van organisaties.

Bekijk whitepaper

De digitale fabriek

whitepaper

Voor IT-professionals in de maakindustrie.

De digitale transformatie is overal in volle gang. Terwijl papierloos werken het kantoorleven heeft getransformeerd, zet de maakindustrie eveneens stevige stappen naar digitalisering. Maar waar moet je concreet op letten als je stappen zet naar de slimme fabriek?

In onze whitepaper “De digitale fabriek”, gaan we daar dieper op in en inspireren we je met succesvolle voorbeelden.

Bekijk whitepaper

CAD in de bouwkeet

whitepaper

Voor IT-professionals in de bouwsector.

Er zijn nogal wat uitdagingen rondom het werken met CAD. In de whitepaper ‘CAD in de bouwkeet’ gaan we hier dieper op in. Veel bedrijven in de bouw zijn ervan overtuigd dat een andere aanpak noodzakelijk is. Zij kiezen ervoor om de CAD-software en –data te virtualiseren.

Wat dat precies inhoudt en welke voordelen het kan bieden, dat lees je in het whitepaper.

Bekijk whitepaper

Hybrid Workspace 365, een innovatie in informatie- en communicatiebeheer

whitepaper

Voor IT-managers en HR-managers.

Innovaties in de bouw en industrie zijn aan de orde van de dag. Ze maken de weg vrij voor efficiëntere en meer duurzame productieprocessen, een betere productkwaliteit en minder faalkosten. Een ondergeschoven kindje in deze opmars is ICT. Op het vlak van informatiebeheer en communicatiesystemen valt namelijk nog wel het een en ander te winnen.

In zijn whitepaper ‘Hybrid Workspace 365, een innovatie in informatie- en communicatiebeheer‘ legt Jan Swaters (Business unit directeur IT) uit hoe één dergelijke ICT-oplossing tegemoet komt aan zowel de wensen en behoeften van de markt als die van het management en de werknemers.

Bekijk whitepaper

De drie grootste security risico’s in de maakindustrie

whitepaper

Voor iedere uitvinder, maker, (IT-)manager of consultant die bedrijfsdata goed wil beveiligen.

Elke branche heeft wat security betreft z’n eigen risico top 3. Zo ook de maakindustrie. In dit whitepaper bespreekt Technical Field Service Manager Bart Brevink welke drie dat zijn en geeft hij voor elk daarvan een mogelijke oplossing.

Bekijk whitepaper

Meer weten over de status van jouw IT security?

Vraag een risicoanalyse aan of neem contact op met een van onze specialisten.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.