WaaS helpt je snel aan een veilig en betrouwbaar WiFi-netwerk

Door de groei van mobiele apparaten en WiFi aangesloten apparatuur is het WiFi-netwerk bijna even belangrijk geworden als het bekabelde netwerk. Deze groei zorgt ook voor een toename in beheer en oplopende kosten. Voor veel organisaties is het steeds moeilijker om een veilig en betrouwbaar WiFi-netwerk te faciliteren. 

Professioneel draadloos netwerk tegen een prijs per maand

WiFi-as-a-Service (afgekort WaaS) is een nieuwe manier van werken en helpt bij het stroomlijnen van de alledaagse zaken. Met de WaaS dienst van PCI combineer je het gemak van het werken via een draadloos netwerk met de luxe van de beheer en implementatie dienstverlening van PCI Nederland. Jouw WiFi-netwerk groeit gewoon met je bedrijf mee.

WaaS van PCI zorgt ervoor dat medewerkers, gasten en klanten een betrouwbaar en veilig WiFi-netwerk kunnen gebruiken. Zodra wij het nieuwe netwerk hebben ingericht , rest alleen het zorgeloos gebruik. Dankzij onze beheerde WiFi-oplossing profiteert je, zonder een grote investering, van de voordelen van een betaalbaar en professioneel draadloos netwerk.

“WaaS betekent het gemak van een compleet draadloos netwerk, zonder de bijbehorende werkzaamheden en handelingen voor onderhoud, vervanging en troubleshooten”

Advies of offerte aanvragen

WaaS ontwerp en realisatie

Tegenwoordig kan bijna niemand meer zonder WiFi. Iedereen is er in bepaalde mate mee verbonden. En iedere omgeving waar WiFi gewenst is, is uniek. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor, magazijn met stalen stellingen of een pand met veel beton. Juist daarom is het van essentieel belang dat een draadloos netwerk goed wordt ingemeten om probleemloos te functioneren.

PCI biedt je de ondersteuning om deze WiFi-meting deskundig uit te voeren op locatie, waarbij we zaken meten als bereik, dekking, frequentieverstoringen, en de praktische plaatsing van de oplossing. Aan de hand van deze toetsing volgt onze aanbeveling. Met een rapport geven wij inzicht in het technische aspect van het draadloze netwerk. Met de informatie en aanbevelingen uit dit rapport maken wij een definitief ontwerp .

Naast de meting op locatie kunnen we ook voor een pand dat nog gebouwd moet worden een berekening maken, welke apparatuur er nodig is en hoe het dekkingsplan en het signaalgedrag eruit gaan zien.

Up to date security

Ook bij een draadloos netwerk speelt beveiliging een belangrijke rol. Bedrijfsinformatie moet immers binnen je bedrijf blijven. Met WiFi-as-a-Service wordt jouw netwerk volgens de meest recente beveiligingseisen ingericht en regelmatig van updates voorzien.

 

Altijd de nieuwste hardware

Elke vier jaar heb je als klant recht op nieuwe hardware als onderdeel van de WaaS overeenkomst, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Deze hardware refresh is niet verplicht, maar geeft je wel het voordeel om altijd up-to-date te zijn met de laatste technologie.

Dit zijn de voordelen van WiFi-as-a-Service:

  • Tevreden en productieve medewerkers: met een altijd werkend WiFi-netwerk met up-to-date technologie.
  • Voorspelbare kosten: met een vaste prijs per maand zijn je IT-kosten helder, inzichtelijk en voorspelbaar
  • Geen hoge investeringen vooraf: je kapitaal blijft vrij voor overige investeringen.
  • Vermindering van werkdruk op je IT-afdeling: meer tijd voor strategische werkzaamheden.

Hulp nodig bij WiFi-vraagstukken?

Neem contact op met een van onze IT specialisten.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Wil je graag een vraag stellen over WiFi-as-a-Service, een offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.