Om effectief te kunnen samenwerken, moeten mensen gemakkelijk verbinding kunnen maken en informatie kunnen delen in een comfortabele omgeving. Daarom heeft Sharp samen met Microsoft het “Sharp Windows Collaboration Display” ontwikkeld. Dit interactieve scherm is ontworpen om optimaal te kunnen werken met de bekende Microsoft-tools, zoals Microsoft Teams. Hierdoor biedt het display je een volledige Windows ervaring. Het enige wat je moet doen is je laptop met een USB-C-kabel aansluiten en je kan direct aan de slag!

Meer informatie

Plug and Play

Niet draadloos maar juist bedraad? Door gebruik te maken van een stabiele USB-C verbinding  kan je de volledige Windows ervaring, inclusief geluid, camera, en beeld in perfecte kwaliteit op het grote interactieve display krijgen. Hierdoor kun je altijd vertrouwen op een stabiel omgeving om een goede presentatie te geven of vergadering te hebben. Daarnaast is deze opstelling ook ideaal voor brainstorm sessies omdat je direct gebruik kan maken van de Office tools zoals onenote of Visio flowcharts.

Uiteraard is er ook een geïntegreerde draadloze verbinding om eenvoudig informatie te delen vanaf een pc, laptop, smartphone of tablet. Zo heb je zelf de keuze hoe je wilt werken.

Advies of offerte aanvragen

Meer dan een beeldscherm

Door de 4K beeldkwaliteit en integratie met Teams biedt de Windows Collaboration Display je de hoogste kwaliteit in audio en video. Met behulp van touch technologie, samen met Skype / Teams gecertificeerde audio en video en met de beschikbare samenwerkingstools van Office 365 worden jou vergaderingen geoptimaliseerd. Samen met de ingebouwde conferentiecamera en een Internet of Things (IoT) sensor creëer je met de WCD de optimale ruimte om te vergaderen.

Contact opnemen

Benieuwd wat de Windows Collaboration Display voor jou kan betekenen?

Creëer jouw SmartOffice

Met de WDC kan je display touch-technologie met Internet of Things-sensoren (IoT) die werken met Azure Digital Twins van Microsoft combineren. Op deze manier monitort het scherm het gebruik van de ruimte, de luchtkwaliteit, de lichtinval, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Deze data kan vervolgens door bijv. de facilitair beheerder worden ingezet om verwarming, koeling en ruimtereservering te optimaliseren.

Het biedt duidelijke, visuele informatie om het beheren van vergaderruimtes mogelijk te maken en comfortabele vergader- en trainingsruimteomgevingen te creëren. Het gebruik van Sharp WorkSpaces is een slimmere manier om het gebruik en de omstandigheden van vergaderruimtes te controleren en te verbeteren.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Vraag vrijblijvend om advies, een demo of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Ik wil op de hoogte blijven van het PCI Nieuws (events, trends, oplossingen en service)
    PCI mag contact met mij opnemen.