PCI en Canon Platinum partner

Met PCI als Canon Platinum Partner kunnen wij je nog beter helpen met de samenstelling van jouw ideale werkomgeving. Dit niveau vereist intensieve toewijding, met gezonde en continue jaarlijkse groei en een hoog niveau van deskundigheid, stabiliteit en focus. Zo kunnen wij je helpen door advies te geven en hardware en software leveren op gebied van Print en IT. Hieronder een greep uit de oplossingen die wij je kunnen aanbieden van het merk Canon.

Bekijk Canon bedrijfsprinters

Canon partner oplossingen bij PCI

Canon Multifunctionele printers

Canon partner

Met de Canon MFP’s en een reeks services die aansluit bij jouw wensen, heb je geen zorgen meer over printen en kun jij je richten op jouw business. Ontdek hoe je de nieuwste MFP’s en -printers van Canon kunt kopen, leasen of op contractbasis kunt gebruiken.

Meer informatie

Canon plotters en grootformaat printers

Canon plotters en grootformaat printers

Ontdek vloeiende rondingen, fijne lijnen en trouw weergegeven kleuren in tekst en afbeeldingen. Of jouw organisatie nu geld verdiend met het uitvoeren van printopdrachten of dat jouw organisatie veel grote opdrachten afdrukt, met plotters en grootformaat printers van Canon kun je zowel de grote batches, de grafische afdrukken voor proofing, technische tekeningen of eventueel zelfs op praktisch alle materialen printen.

Meer informatie

Canon Scanners

Canon scanners

Een Canon scanner op kantoor is een onmisbaar apparaat bij het digitaliseren van papieren documenten. Of je zo nu en dan een scan wilt maken, standaard wilt scannen naar Office 365 of een CRM/ERP of boekhoudpakket, of wanneer je een automatisch proces wilt inrichten voor de afhandeling van documenten, wij denken vanuit onze expertise graag met je mee.

Meer informatie

Canon a3 printers

Canon a3 printers

De Canon a3 printers zijn geschikt voor ieder type onderneming, groot, middel en klein. De A3 printers van Canon zijn voorzien van talloze handige functionaliteiten. Met innovatieve scantechnologie en slimme software in de Canon A3-MFP’s ben je klaar voor de toekomst. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over printen en kan je richten op je kerntaken. Wil jij een Canon a3 printer leasen of op contractbasis gebruiken? Bij PCI Nederland doen wij er alles aan om jou bedrijf of afdeling hiermee te helpen.

Meer informatie

UniFLOW en Uniflow Online

Uniflow

Met uniFLOW heeft jouw organisatie geen beperkingen meer op het gebied van printen en scannen. Print of scan veilig vanaf ieder device binnen je organisatie, waar je ook bent. Daarnaast denkt PCI graag met je mee over de inrichting van je documentprocessen, zodat medewerkers thuis of op kantoor, optimaal en digitaal kunnen (samen)werken.

Meer informatie

Diensten waar Canon en PCI samen aan werken