Slide

Canon Platinum Partner

Canon oplossingen bij PCI >

PCI en Canon Platinum partner

Met PCI als Canon Platinum Partner kunnen wij je nog beter helpen met de samenstelling van jouw ideale werkomgeving. Dit niveau vereist intensieve toewijding, met gezonde en continue jaarlijkse groei en een hoog niveau van deskundigheid, stabiliteit en focus. Zo kunnen wij je helpen door advies te geven en hardware en software leveren op gebied van Print en IT. Hieronder een greep uit de oplossingen die wij je kunnen aanbieden van het merk Canon.

Canon partner oplossingen bij PCI

Canon Multifunctionele printers

Canon partner

Met de Canon MFP’s en een reeks services die aansluit bij jouw wensen, heb je geen zorgen meer over printen en kun jij je richten op jouw business. Ontdek hoe je de nieuwste MFP’s en -printers van Canon kunt kopen, leasen of op contractbasis kunt gebruiken.

Meer informatie

Canon plotters en grootformaat printers

Canon plotters en grootformaat printers

Ontdek vloeiende rondingen, fijne lijnen en trouw weergegeven kleuren in tekst en afbeeldingen. Of jouw organisatie nu geld verdiend met het uitvoeren van printopdrachten of dat jouw organisatie veel grote opdrachten afdrukt, met plotters en grootformaat printers van Canon kun je zowel de grote batches, de grafische afdrukken voor proofing, technische tekeningen of eventueel zelfs op praktisch alle materialen printen.

Meer informatie

Diensten waar Canon en PCI samen aan werken