Over Kyocera

KYOCERA Document Solutions Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop van innovatieve en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland en voert daarnaast een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. Wat de producten anders maakt, is dat je alleen de toner hoeft te vervangen. De printerdrum gaat afhankelijk van het model tot wel 600.000 afdrukken mee. Dit scheelt veel geld en zorgt voor minder afval.

KYOCERA Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation. KYOCERA Corporation is een toonaangevende fabrikant van high-tech keramiek, elektronische componenten, zonnecellen en elektronische kantoormachines. Het hoofdkantoor en R&D centrum van dit industriële conglomeraat is gevestigd in Kyoto, Japan.

Stel een vraag

Kyocera & Milieu

KYOCERA Document Solutions Nederland maakt zich sterk voor de bescherming van het milieu, gaat zuinig om met natuurlijke hulpbronnen en streeft er als bedrijf naar een voorbeeldfunctie te vervullen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. KYOCERA Document Solutions Nederland is ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd. Alle productielocaties van KYOCERA zijn wereldwijd ISO 14001 gecertificeerd. Het transport van KYOCERA Document Solutions is uitbesteed aan DHL, ook een ISO 14001 gecertificeerd bedrijf.

PCI & Kyocera

KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft sterk in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de (eind)gebruikers van haar producten. Daarom worden de producten van KYOCERA alleen via geautoriseerde dealers en resellers zoals PCI verkocht. PCI en Kyocera werken perfect samen en hebben alles in huis om de Nederlandse markt optimaal te kunnen bedienen op het gebied van documentoplossingen.

 

Kyocera Toner return programma

In drie stappen lege tonercartridges milieuvriendelijk recyclen

WIL JE MEER WETEN OVER KYOCERA PRINTOPLOSSINGEN?

Wil je graag meer weten over KYOCERA printers en printoplossingen? Stel je vraag aan één van onze print specialisten.