PCI en Microsoft

PCI heeft als Goldpartner een intensieve relatie met Microsoft, waaruit een breed portfolio aan diensten is ontstaan. Microsoft is voor PCI en voor haar klanten een strategische partner in de automatisering. Door processen optimaal te integreren, creëren we meerwaarde, nieuwe inzichten en kunnen bedrijven het maximale uit een investering halen. Samen met Microsoft investeren wij in kennis en expertise.

PCI IT Solutions is een Microsoft Competence Center, wat aangeeft dat zij uitgebreide kennis en kunde op alle gebieden van Microsoft technologie bezit en actief uitdraagt.

PCI is als Qualified Multitenant Hoster (QMTH) geautoriseerd door Microsoft om uw virtuele Windows machines via een Microsoft Cloud Agreement of Enterprise Agreement/MPSA te hosten op dedicated multitenant hardware.

Microsoft oplossingen bij PCI

Microsoft 365

Microsoft 365

Of je nu op kantoor werkt of voor je werk onderweg bent, je ideale werkomgeving is altijd binnen handbereik. Met de nieuwste Office-versie kun je vanaf jouw pc, je iOS-, Android™- of Windows-device realtime documenten delen en communiceren met anderen.

Meer informatie

Microsoft Azure

Microsoft Azure

De cloud- en IT oplossingen van PCI zijn gebouwd op het krachtige en solide Microsoft Azure platform. Dit maakt dat je een betrouwbare werkomgeving hebt dat je nooit in de steek zal laten. Het Azure platform geeft je als bedrijf de mogelijkheid om al jouw bedrijfsapplicaties op hetzelfde platform te krijgen.

Meer informatie

Diensten waar Microsoft en PCI samen aan werken