Chat with us, powered by LiveChat

Neem contact op

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het vragenformulier.

Liever bellen?
Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 17.00 uur via 088 – 543 08 08.

Service vragen?
Heb je een contract lopen bij PCI Nederland en een service gerelateerde vraag? Dan verwijzen wij je door naar onze PCI serviceportal.

Stel je vraag

Wij staan je graag te woord. Vul je vraag en gegevens in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Wat zijn je interesses?

De komende tijd zullen wij nog veel interessante en leuke evenementen organiseren. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor uitgenodigd wordt zouden wij je willen vragen om aan te geven waar jouw interesses liggen.

Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en in minder dan 1 minuut zijn je voorkeuren ingevuld.

Wij wensen je nog een fijne dag toe

 

Voorkeuren invullen

PCI Nederland is Microsoft Goldpartner

PCI Nederland heeft als Goldpartner een intensieve relatie met Microsoft, waaruit een breed portfolio aan diensten is ontstaan. Microsoft is voor PCI en voor onze klanten een strategische partner in de automatisering van onder meer verkoop, productie, HR, administratie en IT-infrastructuur. Door die processen optimaal te integreren, creëren we meerwaarde, nieuwe inzichten en kunnen onze klanten het maximale uit een investering halen.

Samen met Microsoft investeren we in kennis en expertise in Modern Workplace, Change en Adoptie, Modern Datacenter en Document Management. Op basis van de kennis van de klantorganisatie, geven onze consultants advies die onze klanten weer helpen om prioriteiten vast te leggen en gestelde strategische doelen te behalen. Daarbij kunnen ze rekenen op de deskundige begeleiding van PCI Nederland. Indien nodig werken we naar een best-of-breed oplossing, want dat is ook een kracht van Microsoft: integreren en hybride is vaker de norm dan een uitzondering.

Cloud en IT oplossingen

Document Management met Microsoft SharePoint en M-Files

PCI is als onafhankelijk aanbieder van informatie oplossingen in staat om bijvoorbeeld Microsoft SharePoint en de Document Management mogelijkheden van M-Files optimaal in te zetten. SharePoint alleen is geweldig als collaborationportal, maar het beheer van metadata en machtigingen vereist aanzienlijke aanpassingen en geduld om het te laten werken. Klanten ervaren uitdagingen bij het weergeven van relevante documenten uit meerdere documentbibliotheken. M-Files voegt “dynamic filelisting” toe aan SharePoint en stimuleert de samenwerking met een eenvoudig te gebruiken workflow, naadloze integratie met niet-Office-applicaties, native mobiele apps voor iOS en Android voor online en offline toegang, digitaal handtekeningen, robuuste scannerintegraties en nog veel meer.