PCI Nederland is Microsoft Goldpartner

PCI Nederland heeft als Goldpartner een intensieve relatie met Microsoft, waaruit een breed portfolio aan diensten is ontstaan. Microsoft is voor PCI en voor haar klanten een strategische partner in de automatisering. Door processen optimaal te integreren, creëren we meerwaarde, nieuwe inzichten en kunnen bedrijven het maximale uit een investering halen.

Samen met Microsoft investeren wij in kennis en expertise in Cloud Werkplek, Change en Adoptie, Cloud Datacenter en Information Management. Op basis van de kennis van de klantorganisatie, geven onze consultants advies die onze klanten weer helpen om prioriteiten vast te leggen en gestelde strategische doelen te behalen. Indien nodig werken we naar een best-of-breed oplossing, want dat is ook een kracht van Microsoft: integreren en hybride is vaker de norm dan een uitzondering. De integratie van Microsoft Office 365 met M-files is hier een goed voorbeeld van.

 

Cloud en IT oplossingen

Document Management met Microsoft SharePoint en M-Files

PCI is als onafhankelijk aanbieder van informatie oplossingen in staat om bijvoorbeeld Microsoft SharePoint en de Document Management mogelijkheden van M-Files optimaal in te zetten. SharePoint alleen is geweldig als collaborationportal, maar het beheer van metadata en machtigingen vereist aanzienlijke aanpassingen en geduld om het te laten werken. Klanten ervaren uitdagingen bij het weergeven van relevante documenten uit meerdere documentbibliotheken. M-Files voegt “dynamic filelisting” toe aan SharePoint en stimuleert de samenwerking met een eenvoudig te gebruiken workflow, naadloze integratie met niet-Office-applicaties, native mobiele apps voor iOS en Android voor online en offline toegang, digitaal handtekeningen, robuuste scannerintegraties en nog veel meer.